"Lika bra att börja lite smått så man inte står där sista dagen"

Så lät det för ca en månad sen. Tänkte att man kunde börja packa ner sånt man inte använder, rensa lådor och så när man ändå inte haft något bättre för sig. Just för att slippa stressa som ett cp sista dagen. Blev det så? NEJ, självklart inte. Sista dagen i lägenheten idag och den är fortfarande inte tom. Kenneth har iallafall varit hit och hämtat möbler och Sebbes mamma kommer hit sen och tar det sista. Känner mig helt stressad, när det gäller städ har jag bara hunnit torka skåp och luckor i köket =/ FAAAAN sitter jag här och gnäller för? Stress hit och dit och så sitter jag och fäjsbookar och bloggar. Jajja, vad gör man inte för sina fans? Fans som jag inte ens har, vem försöker jag lura? Dum.

Hejdå!

Ballerina kladdkaka

Nu tänker jag fetta mig med Ballerina Kladdkaka, doppade i mjölk. Så det så!

Ja, jag ska börja titta på nyheterna. Lovar!


2 veckor

Lördag, partysugen. Eller VINSUGEN. Men jag låter bli. Två hela veckor utan alkohol igår. Fan vad duktig jag är. Moaboa kommer hit, blir godis och film ikväll istället. MYS!

Xperia I'm begging of you please don't take my man

Sebbe är otrogen mot mig. Han varken lyssnar, tittar eller petar på mig längre. Sedan igår har han både öron, ögon och fingrar på någon annan. Eller NÅGOT annat. Varit ett jävla pillande hela dagen och inte har det varit på mig. Jävla Xperia. Har nog aldrig sett någon vara så glad över en ny lur. Haha, ärligt, han har fan suttit i soffan med mobilen i handen sen han vaknade. Eller okej, han följde med till affären och sen åt vi middag tillsammans. Men annars så. Måste erkänna att jag känner mig lite övergiven.

 



Xperia, Xperia, Xperia, Xperia I'm begging of you please don't take my man.
Xperia, Xperia, Xperia, Xperia please don't take him just because you can.

*en tår tränger fram och rinner nerför kinden*
N ä r å .


Stress

Fan, känner mig helt stressad. Sa upp lägenheten för ett tag sedan och på tisdag måste jag vara ute. Började packa lite smått igår men har bara tre kartonger så jag kom inte så långt. Kenneth kommer förbi med fler idag så då är det bara att fortsätta så man hinner städa också. Och massa tvätt är det, precis satt på en maskin. Bäst att slita sig från datorn kanske, måste diska. Hörs!

Vaknat

Jag dog lite ett tag men nu har jag vaknat igen och ska försöka bli bättre på att uppdatera. Lovar.

Dags att hålla dörrjäveln STÄNGD!

Något jag är jättedålig på är att stänga toadörren. Därinne finns ett torkskåp som inte stängs ordentligt och i torkskåpet har jag en soppåse som Nikita tycker är jättespännande. Igår satt hon i fåtöljen i vardagsrummet och började spy. I spyan låg en tampong, haha. Så jävla skabbigt. Har hänt förut att hon skitit ut en tampong också. Efter spyan i fåtöljen prickade hon mattan i sovrummet och sen satte hon sig i sängen och la ännu en. Självklart hade lakanet åkt åt sidan så hon prickade madrassen. Senare på kvällen blev det en sista spya i fåtöljen. Dags att hålla dörrjäveln STÄNGD!

Aah det där kanske blev lite to much information men var glada att kameran jag lånat har slut på batteri annars hade ni fått bildbevis också!

Fredag och jag ska ehh..

Precis käkat lite soppa, gött! Diskat och plockat undan i köket också. Nu ska jag ta ett glas cola, en cigg och lägga mig i soffan för att..ehh..läsa en bok. Fredag, inget supa men läsa? Jag måste slagit mig.


Snurra

Hoho, fortsatt klicka Nikita idag och nu kan hon snart kommandot snurra. Kul att det går framåt snabbt, hon är underbar min lilla ängel! :)

Läskiiig dröm :(

Fan vilken läskig dröm jag hade inatt. Drömde att jag satt på upptåget med mina syskon Nicklas och Malin. Minns inte vart vi skulle men resan tog en evighet och vi började oroa oss över att vi tagit fel tåg eftersom vår "linje" inte fanns med på kartan. Satt två män där som vi pratade med men när vi äntligen skulle av tyckte jag de verkade skumma så sa åt de andra att inte vara i närheten av skummisarna. Vi gick av och började promenera. Skulle ringa mamma men kom inte fram och när jag vände mig om var Nicklas och Malin borta. Jag började ropa och gå tillbaka så fick jag syn på skummisarna och mina syskon. Skummisarna kom emot mig och jag gjorde allt för att försvara Nicklas och Malin. Blev blodbad med både kniv och pistol. Haha, sjukt. Vilken äcklig jävla känsla man hade i kroppen när man vaknade. Och svinkallt var det! Tur jag hade Nikita intill mig som jag kunde krama om..

Targetträning

Började träna med targetstick lite smått igår kväll. Tog inte lång tid alls innan lilla fröken hajade att klicket kom när hon nuddade pinnen med nosen. Fortsatte med det och sen var det inga problem alls att få henne att följa efter den. Fortsatt med det idag och det går riktigt bra. Superkul! :)




Det var den boken det :(

Jag älskar min Nikita men ibland vill jag inget hellre än att ta tag i henne, ruska om henne, skrika på henne och sedan kasta ut henne genom fönstret med huvudet före. Men så ser hon på mig med sina dumma puppyeyes, viftarsvansen och ser helt oskyldig ut. Då låter jag bli.

Var bort till affären en snabbis och när jag kom hem låg en av mina böcker söndertrasad på golvet i sovrummet. Jajja, inte hennes fel att jag inte plockar undan efter mig men ändå! Tur att hon är så söt annars hade hon inte varit vid liv längre ;P



Min älskade fladdermus ♥


Until it happens baby, you don't know pain

Ännu en dunderlåt med Jazmine Sullivan som jag nämde häromdagen :)


Väntar på pizzadegeeeen

Satt en pizzadeg idag. Ska bli gött. Tomatsås och ost tycker jag ingår men sen kan man ju slänga på vad fan man vill. Jag använde mig idag av tomater och champinjoner. Andra alternativ med bilder hittar ni bland mina gamla inlägg om ni klickar på länkarna nedan.

Tonfiskpizza
Kycklingpizza
Skinkpizza

Chihuahuan bet mig men det var det värt, nu lever jag i lyx!

Var hos mamma en snabbis idag, behövde hämta lite grejer. När jag kom innanför dörren flög hennes chihuahua Kajsa fram och bet mig i benet sen stack hon. Dumma henne :( Hon kanske trodde jag skulle sno någon av hennes valpar, vem vet. Men men, värt det var det, fick med mig en toarulle så nu lever jag i LYX!



Två av Kajsas valpar. Bilderna är tagna idag och de är 2 veckor gamla.
Tycker den bruna har ett lite lustigt utseende men den blir nog söt, kan
man ju hoppas iallafall. Tycker den liknar en människa i fejjan, haha!


Ut i snön snart då

Sådär, trampat motionscykel och käkat frukost. Duschen nu sen blir det ut i snön med Nikita. Ska förbi morsan en sväng senare, ska försöka komma ihåg att låna med mig hennes kamera då :)

I feel so stupid, foolish

Gaaah, Madde bad mig lyssna på några låtar med Jazmine Sullivan idag. Aldrig hört talas om henne tidigare. Riktigt bra låtar med riktigt bra texter så nu har jag suttit och lyssnat sönder dem. Fastnade bla för denna. LYSSNA, nu, gör det nu!



Tror jag var lite lat idag

Ja..idag var jag nog lite för lat. Åt sallad till middag och i den ingick lite lök. När jag senare på kvällen skulle göra en fruktsallad sket jag i att diska skärbrädan. Fruktsalladen var jättegod tills jag fick en lökbit i käften. Banan, kiwi, äpple och gul lök är inte att rekommendera. Bara så ni vet!

Snöoväder

Idag kom snön hit, BIG TIME! Fyfan vilket jävla väder! Blåser och är svinkallt, massa snö. Första gången för Nikita och trodde hon skulle vägra gå ut men gick faktiskt bra :)

Inget trasigt

Hemma igen, inget trasigt men eventuellt någon muskel som tagit stryk. Hoppas det går över snart oavsett vad det är. Inget kul. Tittade på 2½ men igår och det var riktig pain kan jag säga.

Röntgen nästa

Precis kommit från vårdcentralen. De tyckte jag skulle röntgas så ska lämna Nikita hos Moa strax och ta bussen in till Östhammar. Jippie =/

Smärta

Fy så jävla ont jag har! Har ömmat i kroppen sen bråket i fredags men inatt vaknade jag flera gånger av att det blivit värre och kan knappast påstå att det blivit bättre nu. Tror till och med att det blivit ännu värre. Sitter på högra sídan över bröstet och gör sjukt ont när jag tar djupa andetag, hostar, nyser etc. I vissa rörelser är det också pain. Ringde vårdcentralen och de trodde det kan vara en spricka i något ben, ska dit imorgon och kolla upp det. Ser förjävligt ut här hemma och hade tänkt städa men tror jag gör bäst i att bara slappa.

Okej Malin, då vet jag!


Aah juste!

Hur fan kunde jag glömma berätta?!! Både Erik Grönwall och Tom Cruise var på festen hos Marika igår, fet status asso! Nä, nu ska jag nog slagga för att slippa känna colasuget, börjar bli fett drygt.

Tror det är liiiite så jag känner just nu


Uttråkad eller uttråkad?

Aah, fan vad uttråkad jag är, så uttråkad att jag var tvungen att titta på denna video bara för att se om jag kunde titta på hela utan att börja gråta. Nää. Gick inte. Vilken tönt jag är, jävla bölkärring. Jag som alltid trott att jag är FeTT MeD gRyM, nu får jag nog tänka om :(





Tlööött!

Fan vad schliiiiten jag känner mig! Trött som fan. Moa var hit och glodde på film, det var nice. Nu ska jag nog..hmm, hmm..ingen aning om vad jag ska göra faktiskt. Trist, buhu.

Pain

Gaah, vilken jävla knaskväll det vart igår. Inte kul när det händer men dagen efter skrattar man mest åt det. Fast går inge bra att garva, gör ont bakom revbenen. Ömmar i hela kroppen så fort jag rör på mig och min tand ska vi inte ens prata om. Kan fan inte käka normalt. Bortsett från allt bråk var det en riktigt härlig fredag. Vin och middag hos Cina och Martin sen drog jag på fest hos Marika. Malin och Madde var där sen kom Sebbe. Sen var det massa randomfolk jag inte har någon koll på. Som sagt, riktigt kul innan det spårade.

Asso shit, let's go fJoRTiZz pls!!

När jag och Sebbe gjorde slut förra gången blev han tillsammans med en ny brud ett tag och jag tycker det är så roligt att hon är 29 år och skriver BebiiZz och GrattiZz med Z.


Let's go fJoRTiZz LiKSoM!!


Vina hos Cina

Wiopio, sitter ute i Öregrund hos Cina. Längesen så det är verkligen på tiden. Sjuk hon är, ringde och väckte mig vid 10 imorse och bad mig komma ut och ta något glas vin för att hon var uttråkad. Allt är ju så jävla knas nu så klart man inte tackade nej :)

Gääsp

Trött och mår illa. Godnatt!!


Fucking drama

Faan, vilken jävla skit. Varit massa cpknas sen i måndags och det gör med både ledsen och förbannad. Tack kusinvitamin Maddepadde som gjorde mig sällskap i måndags och tisdags. Du gjorde dagarna lite enklare. Kul att du äntligen fick arslet ur vagnen och tog dig ut till buschen! Moa har varit snäll och hjälpt mig massor också, tack tjejen! Sen finns det ju en del andra man bara vill skjuta skallen av men vi låter bli för att slippa ännu mer knas.

Med Seb har det varit upp och ner. Vet inte hur många gånger jag och han gjort slut men det är väl hundrade gången nu eller något. Han gör fel, jag gör fel. Som han säger är väl vårt förhållande så pass sönderbråkat att det inte går att göra något åt längre. Tråkigt men vad ska man göra?

Älskar dig och saknar dig din mupp, det vet du!


Då var det dags igen

Då har man kommit igång med motionscykeln igen. För typ hundrade gången. Får försöka hålla på detta nu. Låren blir bara fetare och fetare, magen hänger, hakan hakorna hänger. Äh, fyfan. Bränna, bränna fett, var ju så duktig en gång i tiden =/


RSS 2.0