GRATTIS MALIN!! ♥

Sitter hos faster och kusin i Gottsunda. Jävla stenåldersdator, ser ut som en jag vet inte vad :D Men men, man ska väl inte klaga, kommer snabbare åt det jag vill än på min laptop. Lillasyster Malin fyller 17 idag så det blir EMOPARTY =) Inga som kommit ännu men har tjuvstartat med både vin och smörgåstårta som faster gjort. Hon är riktigt bra på det ;) Fattar inte att tiden går så fort som den gör. Malin, 17 år, helt sjukt, GRATTIS!! :)


ÄLSKAR DIG
och det hoppas jag
du förstår även om jag är dum :)


Koppla hunden

Precis kommit in efter en tur med Mala. Traskade på som vanligt och på andra sidan vägen står en hund vid sin tomt. Såg att den fick syn på Mala och började röra sig mot oss. "De lär ju ha koppel på hundjäveln" tänke jag. Men icke. Den kom springandes över vägen mot Mala. Som tur var vände den lilla tjockisen den kommande hunden ryggen. Ägaren verkade ju inte ha bråttom heller, tog god tid på sig på att plocka in sin hund. Hunden gav sig fan inte så det var tur att Mala höll sig lugn. Vem vet vad som hänt om det tagit längre tid och undrar vem som fått skulden om det hänt något? :) Less på att folk inte har koppel på sina hundar när de inte har koll, hur kan man ens VILJA ha den lös precis vid vägkanten, det hajar inte jag :S Var en annan hund som kom lös en gång när Sebbe var ute med vovven, kopplet pajade. Svårt att köpa ett helt koppel?




Sebbe Pellini

Haha, mamma har två chihuahuor (ööh stavning i plural?) hemma och Malin har fått för sig att hanen liknar Sebbe så hon går runt och kallar lilla Pellini för just Sebbe. Var dit och hälsade på idag och tydligen är det inte bara Malin som kallar den det utan mamma säger det också. Hon stog och pratade om hundarna och snacka om att jag blev snurrig när hon nämde Sebbe mitt i hundpratet innan jag hajade att det var Pellini hon menade :)




Frukostöl hos Cina

Sitter hos Cina med min frukostdryck, en öl. Haa. Gick hit och sov inatt. Träffade henne och tog några glas vin igår eftermiddag och sen åkte hon iväg till Öregrund där hon fortfarande är. Lämnade mig helt ensam, buhu :) Sprang över till Bosse och lånade ägg och socker och bakade kladdkaka mitt i natten med Sebbe. Blev lite småtjafs så bestämde mig för att gå hit istället. Har pratat nu och han är påväg till affären så ska möta upp honom där. Knas det har varit mellan honom och mig den senaste tiden men jag älskar honom så kotroligt mycet och jag hoppas, hoppas verkligen att vi hittar tillbaka till varandra igen..

Bosse

Har en granne som heter Bosse och han är nog min bästaste, bästaste vän. Haha närå eller jo typ. Gick förbi där en gång och då bjöd han in mig på balkongen och så drack vi massa Bailey's. "Inga baktankar" förtydligade han ett antal gånger. Vet inte hur gammal han kan vara men gammal är han i alla fall. Satt och snackade om allt och ingenting och sen kom han förbi hos mig med köttrester till hundarna och så gav han mig ett helt ciggpaket. Igår kom Cina hit på en cigg så då gick vi och knackade på hos honom och han bjöd in oss på några glas vin och så fick vi en varsin påse kantareller som han plockat. Schöning, hihi. Kul att man fått den kontakten med honom, känns som han är en sån person man kan vända sig till om man behöver prata ut. Någon som lyssnar utan att döma.

Hur som helst har det varit städ här idag, inte kunnat dammsuga för att det varit stopp i dammsugaren men Sebbe sa åt mig att spola vatten i slangen och vet ni vad? Ploppade ut massa skit, hundbajspåse med massa hår och damm så inte konstigt att den inte funkade innan. Visste inte att man kunde göra så. Ibland är han bra att ha den där, haha :)

Bored

Mumuu, sitter och tråkar. Lust att åka och hälsa på morsan och syskonen i Skajan men har Sebbes brorsa Marcus här och har inte lyckats övertala honom att åka dit. Jäälaaa skitunge :)

Färdigutbildad

Då var man färdig! Hade det sista teoretiska provet igår. 33/35 så tyävrr blev det inte full pott men massa guldstjärnor :) Idag avslutade vi med ett praktiskt prov. Vi var alla så nervösa att vi höll på spy, inte blev det bättre av att vi stressade upp varandra heller, haha! Satt hela morgonen och nojade oss. Men det gick bra, vi klarade oss alla tre. Först fick vi ta ut en hund som lätt stressar upp sig när det är dags för promenad. Gick ut på att få henne lugn och ta henne genom gången utan att stressa upp de andra hundarna. Väl ute med henne skulle man köra koppelträning. Efter det skulle man ensamhetsträna en hund och det sista gick ut på att hämta ut en hund, utan att stressa upp de andra och lämna över hunden till "ägaren" som skulle vara lite "jobbig" för att se hur man bemötte kunden. Kändes riktigt bra när man fått det överstökat och fick höra att man klarat det. Tiden på kursen har gått sjukt fort, har varit riktigt kul och lärorikt.

Nu är det dags för käk. Älsklingen har lagat mat och det ser riktigt gott ut. Lyx :)

Läsa, läsa

Tagit en evighet att skriva hemarbetena och nu är det dags att läsa anteckningarna till provet som jag inte hunnit tidigare. Får se hur mycket som hinner gå in. Tre dagar kvar på utbildningen bara sen är det klart. Har gått fort som fan. Ska försöka komma igång med matbloggandet igen när man har mer tid över. Har faktiskt haft den lyxen att få maten lagad den senaste tiden, tack älskling! :)


Ensam

Ingen Sebbe hemma idag men jag har ju i alla fall vovvarna. Känns ändå tomt :( Undrar vad man ska hitta på, lär ju plugga en hel del eftersom det inte blev av igår. Är inte färdig med sjukdomarna ännu och provet har jag inte pluggat någonting alls till. Varit mycket knas de senaste dagarna och har därför haft svårt att ta tag i pluggandet. Men men, får se vad man hittar på, plugga hela dagen och kvällen lär jag inte ha ork eller lust med.

Raserna klara, dags för sjukdomar

Sådär, då har jag renskrivit färdigt mina arbeten om de tre raserna. Fick bli Staffordshire Bullterrier, Basenji och Faraohund. Gissa om jag ÅNGRAR att jag inte gjort det här tidigare? Tagit en hel jävla evighet, satt hela dagen igår och suttit typ 3 timmar idag. Nu är det "bara" fem sjukdomar kvar att skriva om innan det är dags för att plugga till provet vi har på måndag. Jippie.

Plugg, plugg, plugg

Cina har rest iväg och stannar veckan ut så har lånat hennes lägenhet. Jävla BASTU säger jag bara! Men men :) Skönt med lite lugn och ro nu när det är massa plugg som gäller. Varit dum och skjutitpluggandet så det är massor att göra nu. Har haft sen första dagen på oss och jag började IDAG. Dumma mig :( Vi ska välja ut tre hundraser och fem sjukdomar att skriva om. Precis letat fram massa fakta om Faraohunden så nu tänkte jag sätta mig med ett glas rött och lite godis och skriva ihop skiten.

Andra provet

Jag vet, jag vet. Sämst på att uppdatera. Har varken haft, tid, lust eller ork. Hur som helst hade vi andra provet idag och jag fick 23/24 rätt. Kul att man klarade det för var riktigt nervös men är så jävla irriterad på mig själv! Var en fråga som jag tänkte svara på men var osäker så lämnade blankt. Tror ni inte att det var det rätta svaret jag täntke? TÄNK OM JAG BARA HADE SKRIVIT DET SÅ HADE JAG HAFT FULL POTT IGEN!! Något så enkelt som "29". Ångest i minst en vecka säger jag bara!

Första provet avklarat

WOHO, första provet klart. Inte kunnat pluggat något under helgen och idag fick jag ta konsekvenserna. Gick åt HELVETE! Världens ångest :( Nää, nu skojar jag. Sant att jag inte pluggade men det gick bra ändå. 30/30, full pott! Gissa om jag är glad :D

Första provet imorgon

Prov imorgon, har inte pluggat så mycket som jag borde :( Hoppas det går bra ändå! Kanske borde lägga mig snart så man är utvilad åtminstone.

Ensam i Skajan

Ungarna är hos pappa sin, Malin och Axel åkte för ett tag sedan och nu har jag precis vinkat av mamma vid tåget. Sitter i Malins rum, värsta cpbastun, kokhett! Blir ensam hela kvällen, hela natten. Stackars, stackars mig :) Ska sätta mig och plugga till provet nu sen drar jag nog igång en film. Vad hittar ni på ikväll? :)

Glass i solen och matshopping med mamma

VAARMT idag, har sprungit Willys med mamsen. Hjälpt henne få hem massa varor. Käkade mjukglass när vi var där och sen blev det en ispinne när vi väntade på tåget. GLAAASSSS i stora laaass! :)

Ett gott skratt förlänger livet

HAHAHAHA, asso. Malins kompis, Axel, är störd :) Han fick mig att skratta så jag fick ont i magen. Har filmat det men hittar inte mammas USB-kabel och hon är inte hemma. Får se om man kan slänga upp det imorgon, hähä.

Svårt att koncentrera mig

Sitter hos mamma och försöker plugga, kom hit igår. Behövde komma hemifrån lite. Det jobbiga är att det är svårt att koncentrera sig med alla de tankar som flyger runt i skallen, med saknaden och allt barnskrik. Det är prov på måndag så måste plugga till det men måste även läsa ut boken "Hälsoråd för hund". Nästa prov, det som kommer nästa måndag kommer handla om det och detta är enda gången jag har möjlighet till att ha boken hemma så lika bra att läsa igenom den ordentligt. Har alltså två olika prov att plugga till. Nu har mamma åkt iväg med barnen iallafall så ska försöka skjuta undan alla tankar och sätta mig ner och läsa ut boken för att sedan plugga till det första provet. En cigg och ett glas saft ute i solen först :)

RSS 2.0