Stockholm tur och retur

Vart en sväng till Stockholm idag och det var väl trevligt tills det blev mindre trevligt..ehee..aaa!

Eh, aah!

Ingen som vet.

Tungt

Vårdcentralen i Österbybruk idag. Moa var snäll och tog hand om Nikita sålänge. Efter det var det dags att säga upp lägenheten så gick hem och hämtade kontraktet. Kändes tungt som fan att ha det framför sig. Många minnen. Minns hur glad jag var när jag skulle skriva på kontraktet, när jag och Sebbe skulle få en ny start. Men men. Gick och hälsade på Bosse en sväng, tog några glas vin och sen drog jag hem och packade ner lite saker som sedan hamnade på balkongen. Tack Moa för att du var med! Jobbigt att göra det ensam. Lättare kändes det ju knappast när man hittade något i sovrummet som kunde varit mitt men som inte var det. Eh, precis vad jag behövde! ELLER INTE!

Jobbigt, riktigt jobbigt. Meeen som alla säger, jag får skylla mig själv. Skylla mig själv? För att jag älskar en människa över allt annat? Ja, det är ju verkligen något man styr över.

God natt!


Kallt!

Fääääen kaa-aaaaallt det är! Är tvungen att sitta med öppet fönster för att mitt dumma internet ska fungera ordentligt. Sitter med mjukisar, tjocktröja och täcke. Saknar att få hålla om dig..

Min buse :)


Tack Nikita för att du gör livet lite enklare!


Fårskit

För att mitt jävla internet ska fungera måste jag sitta med öppet fönster och låta modemet ligga utanför. Kommer massa vindpustar med en jävla stank av fårskit från hagen utanför. INTE OKEJ!

Gör ont..

Sårar mig att det gick så snabbt, gör ont att veta att det inte blir vi igen, att jag inte var tillräcklig. Gör ont att föreställa mig dig med någon annan, gör ont att du lurade mig istället för att säga som det var..

Suppan <3

Fet tumme upp för Sebbes mamma som finns för mig som hon gör. Betyder oerhört mycket för mig nu när det är som det är med allt. TACK!

ÖöÖö..?

Haha, asso..

"Jag ska tamejfan komma över med en whiskey, slita tag i håret på dig och köra ner flaskan i halsen

oj vad arg jag blev

nu blev jag neutral igen"



eeh, aaaah...?


Kam eller borste..eller eeh sax..?

Gör mig i ordning. Sebbes mamma har fixat någon träff för släktingar och vänner så ska dit och parta lite. Blir nog skoj, försöka tänka på annat :) Hur som helst hittar jag inte min kam och frågade Emma om de hade en eller en borste eller något. "Nej, bara en sax" får jag till svar. Eeh..? :)

Fättuuuu!!

Faaaan vilken jävla öl vinmage man fått! Jag som var så duktig ett tag. Nu har jag typ gått upp hälften av det jag gick ner tidigare i år. SÄMST! Ska försöka komma igång med träningen igen på måndag. Kenneth har någon grej man står och trampar på så jag ska köra på den några gånger i veckan. Skärpning.





Träning, träning

Klickat Nikita nu på förmiddagen och nu tänkte jag sätta mig ner och läsa "Den enda handbok i hunduppfostran du någonsin kommer att behöva" samtidigt som vi kör lite ensamhetsträning :)

Försöker..

OCH FÖRSÖKER..och försöker men hur gör man..? Kommer jag någonsin kunna släppa dig? Älskar dig mer än livet!!

On the bus

Wöhöj, mitt första inlägg från mobilen. Wow. Varit in till stan en snabbis och nu är jag påväg hem igen. Jäflaaar vad kallt det är ute och nu har det börjat regna också, jippie. Känns som solen tagit sitt pick och pack och dragit för den här gången..

Nikita och Milla

Från gårdagens besök hos Karina och Milla!





Läkarbesök, hundbus och städ. Vildsvin på det!

Varit på läkarbesök i Österbybruk idag. Tack snälla Moa för att du passade Nikita under tiden! Efter det drog jag hem till lägenheten, Malin har lyckats paja sin plattång så var tvungen att hämta min. Gick över till Karina en sväng så Nikita kunde busa lite med hennes vovsing Milla. Blev en hel del lek med Mala också. Hon är så fiiin! Myspyshund :)

Såg förjävligt ut hemma, kylskåpet var riktigt snuskigt och diskhon full så hjälpte Sebbe att städa lite innan jag åkte tillbaka till Stavby igen.

När jag klev av bussen hade det hunnit bli mörkt ute och på vägen hem finns det inga lyktor så det var helt kolsvart. Läskigt att gå där ensam =/ Finns en hage på vardera sida om vägen och när jag traskade på som vanligt såg jag något stort och svart som rörde sig i ena hagen. Blev livrädd, kändes som jag skulle skita på mig. "Vad fan är det där?" Såg sen att det var ett jävla vildsvin, scääriii! Som tur var grymtade han bara och sprang sen sin väg.

När jag kom hem blev det film med Malin. "Sommaren med Göran". Såg den för ett tag sedan men vi tyckte det var dags igen, den är loliiiiiiig :)

Hata var ordet..

Hatar att inte längre få somna och vakna bredvid dig. Hatar att inte längre få sova i dina armar, att inte längre kunna pussa på dig. Hatar att jag inte längre kan ringa dig. Hatar att inte få säga godnatt till dig, att inte få säga jag älskar dig. Hatar att du inte längre gör eller säger de sakerna. Hatar att det blivit som det blivit. Hatar att jag älskar dig som jag gör, att jag inte kan släppa dig. Hatar att må som jag gör. Hatar livet.

Orkar inte.


Tuggande Nikita

För första gången i mitt bloggandes historia kommer här ett YouTube-klipp.


Ååh, är hon inte puttinuttig? :)


Trött som fäään

Sjukt trött, somnade inte förrän 5 imorse och vid 9 vaknade Nikita och vägrade ligga kvar i sängen så det var bara att stiga upp. Blev massa bus och lite klickerträning. Pappa kom förbi en sväng och sen kom mamma, Emma och Robin en snabbis. Tog med mig ungarna och Nikki bort till skolan och hämtade Emelie. Just nu ligger jag i sängen med min lilla bebis och tar det lugnt. Sova någon timme kanske..





Mamma Mia

Precis tittat på "Mamma Mia" med Malin och Emelie. Sett den ett par gånger förut och tycker den är lika bra varje gång. Riktig mysfilm! :)

Stackars, stackars mig

Tillbaka i Stavby igen. Har precis tagit hand om gårdagens olycka och dammsugit lite. Hade bråttom till bussen igår och lyckades krascha Malins spegel precis innan jag skulle dra och hann inte ta det då. Bäddat rent i hennes säng har man varit tvungen till också eftersom Nikita pissat där typ hundra gånger. "Kan du sluta vara i mitt rum haha" fick jag höra igår. Stackars, stackars mig :(




Valpballong

Är hos mamma och släppte ut Nikita hos de andra hundarna. Det jag inte visste var att mamma ställt ut en bytta ris till dem. Emelie kommer och säger "Nikita står och äter". "Va?" tänkte jag och gick dit och tittade, hade ju precis gett henne mat så mer skulle hon inte ha men där stog hon och gluffsade i sig som fan. Glupska jävel. Nu går hon runt här och ser ut som en ballong som ska sprängas vilken sekund som helst.






Gett upp

Inte sovit så bra inatt och känner mig riktigt trött så har försökt ta igen det nu på förmiddagen. Vart upp och kissat Nikita ett par gånger och tänkte att jag skulle sova några timmar men mobilen har pipit och ringt så det gick inget vidare. När den blev tyst vaknade Nikita och hon hade ingen lust att ligga kvar vilket hon gjorde klart för mig genom att dra mig i T-shirten, nafsa i piercingen, slita mig i håret och bita mig både i näsan, örat och läppen. Blev en hel del pussande också så jag gav upp. Nu har jag precis käkat frukost och tänkte fortsätta klicka in lilltösen.

Förvirrad =/

Fattar verkligen ingenting. Ena stunden säger du en sak och i andra en annan. Sen gör du något som motbevisar det senaste du sagt. Du gör mig minst sagt förvirrad och du kan nog inte förstå känslan jag känner just nu. Gör obeskrivligt ont, mår illa, känner mig yr, känns som någon hugger mig i hjärtat gång på gång. Jag orkar inte. Vad gör du, var är du? =/ Tar tårarna någonsin slut..?

GRATTIS ROBIN 3 ÅR!

Idag fyllde lilla Robin 3 år. Det firades med både det ena och det andra och jag kan säga att det blev alldeles för mycket av det goda. Var hos mamsen i Skajan och sen åkte jag med Kenneth tillbaka till Stavby. Just nu sitter jag och tar det lugnt med min lilla bebis sovandes bredvid mig. Ska nog gå ner och göra mig en kopp te :)















Full fart

Idag har det varit full fartlillsnuttisen. Massa lek och bus innan hon deckade. För ett tag ;)










"Vi är inte bra för varandra"

Nu har jag hört det från dig, nu vet jag vad du tycker och känner. Känns tungt, riktigt tungt men kanske blir det enklare när jag hört det från DIG? Det visar sig. Älskar dig och det kommer jag alltid göra. Förlåt för allt.

Klicker

Hade en dvärgpudel en gång i tiden, Hugo hette han. En otroligt lättlärd och samarbetsvillig liten krabat och det var därför sjukt roligt att träna med honom. När han var runt halvåret fick jag höra talas om klickerträning och jag började läsa på lite om det. Ju mer jag läste desto roligare tyckte jag att det verkade och jag beställde hem en mycket bra bok, "Klickerträning för din hund" och åkte iväg och köpte mig en klicker. Redan från dag ett med klickern i min hand var jag helt fast och Hugo likaså. Hade riktigt kul och denna typ av inlärning gav väldigt bra resultat. Han lärde sig massornolltid.

Försöker "klicka" in lilla Nikita nu. Dock har hon har inte fattat galoppen riktigt lika snabbt som Hugo gjorde men hon har nu, efter några dagar, börjat reagera lite på klickerljudet och jag är övertygad om att hon snart hajar ordentligt ;)

Lägga sig kanske?

Borde väl gå och lägga mig kanske. Mamma åker i väg och handlar presenter åt födelsedagsbarnet imorgon så jag ska vara barnvakt. Halv 10 ska hon iväg, ska väl försöka få några timmars sömn i alla fall. Natti!


Bebis ♥

Lånat syrrans kamera idag så äntligen har man kunnat fota lite :)








Skyttorp

Sitter i Skajan. Precis varit på macken med mamsen, Doni och Emma och käkat pizza. Gött :) Malin kom nyss och har med sig sin kamera så ska gå ut och ta lite bilder på min älskling tänkte jag!

Fuji

Älskar dig, saknar dig! ♥




Miss majj cämääära!!

Drygt! Saknar min kamera som in i helvete. Blivit stulen som jag tidigare nämt och det är för jävligt. Tråkigt att inte kunna lägga upp några bilder på lillsnuttan som nu förresten fått namnet Nikita! :) Vill komma igång med matbloggandet igen också men känns menigslöst när man inte kan ta några bilder =/ Får hoppas på att Malins kamera kommer tillrätta snart igen.

Lär man sig någonsin..?

Nej, verkar inte som det. Vet inte hur många gånger jag låter en och samma person såra mig om och om igen. Fortsätter hoppas men det slutar alltid på samma sätt. Idiot är vad jag är.

Trött!!

Seg idag, inte kommit i säng förrän 3 de senaste två nätterna. Upp tidigt och pissa vovsingen men det är underbart! :) Lekt lite med boll ute idag och så har hon roat sig med att slita mig i håret och bita och dra i min piercing. Haha, minns när Fuji var i samma ålder, hon väckte mig alltid genom att dra mig i håret eller bita mig i näsan! Lilla pluttisen, saknar henne :( Men men, när det gäller det här lilla monstret så lutar det åt antingen Nellie, Nikita eller Nikki när det gäller namn. Sussar här i knät på mig nu, så söt! Hoppas Malin fixar fram sin kamera så man kan fota lite :)

Fortfarande inget namn

Lillsnuttan har fortfarande inte fått något namn, fått en del olika förslag. Pärnillas son föreslog Lille-Gos och min lillebror Robin tyckte hon skulle heta Gammel-Gubbe, asso wtf? :D Nikita och Nikki har jag fått som förslag också och det är fina namn båda två tycker jag. Får se vad det blir :)

Idag har vi varit till mamma en sväng och sen åkte vi till Österbybruk. Blev hämtade av Kenneth som plockat upp småskitarna i Skyttorp. Blivit en hel del lek och bus med bebisen. Hon är så söt när hon ligger i knät och tuggar ben som en galning och så helt plötsligt slutar hon, lägger ner huvudet och somnar på en sekund 

Bebiiis <33

Varit i Stockholm idag. Träffade Ecaterina som gjorde mig sällskap till Hässelby där jag hämtade hem min lilla bebis <3 En liten, liten amstaff/staffe-blandning på 9 veckor. Hur söt som helst. Dock har jag inte kommit på något namn ännu. Har lite funderingar. Nellie, Molly, Kiara, Lady eller Missy som mamman hette. Någon som har något förslag? Nu ligger hon här i mitt knä och tuggar ben lilla pluttisen, är nog lite kär :)

Vet ej vart Malin gömt sin kamera men de här fick jag av uppfödaren.



Barnvakt och bakning i Skajan

Sitter i Skyttorp och är barnvakt. Eller ja, typ. De är ute och springer runt så det är inte så mycket vaktande. Mamma och Peter provar sin lycka i bilbingo ute i Österby. Får se om det blir någon storvinst, haha. Hur mycket vinner man på sånt btw? Hur som helst har jag bakat kladdkaka med skitungarna och den togs precis ut från ugnen. Ska väl ropa in dem så vi kan fika lite.

Kameran har blivit stulen så ni får ursäkta den dåliga bildkvalitén..





Helkväll med Malin

Haft en riktigt trevlig kväll med lillasyster Malin idag. Åkte in till stan och käkade buffé på "China River". Satt riktigt fint =) Efter det gick vi till "Hemköp" och handlade cola och godis. Fick värsta cpgarvattacken i kassan för jag såg i ögonvrån hur en vit jävla spottloska flög ur Malins mun. Varför vet hon inte, den bara ploppade ut. Tanten i kassan som först log mot oss såg helt plötsligt jätteledsen ut. Hon gillade nog inte Malins loska. Fick lite ont i magen, tycker inte om att få garvattack när man ska betala, känns som det tar en evighet att komma därifrån och skrattet blir bara värre och värre.

I väntan på bussen frågade Malin vad jag använt på armen och så förklarade hon hur hon brukar ta sönder sin rakhyvel för att det ska bli djupare. "Jaha, jag använder en sån Venus, du vet" svarade jag. Tog ett tag innan vi insåg vad fan vi satt och disskuterade. Schyssta tips liksom, ta sönder den så blir det djupare. Tack Malin.

Efter ett tag ser vi hur någon börjar ta av sig byxorna, han ramlar på rumpan och helt plötsligt åker kallingarna av. Han verkade inte ha bråttom att få på sig byxorna igen, han satt där med bar rumpa och vi satt och funderade över varför han tog av sig kalsongerna. "Han kanske kissade på sig" sa Malin och plötsligt börjar en jättegullig gandhitant asgarva. Det såg så roligt ut när hon brast ut i världens skratt. "Och det här vädret" sa hon. Det hade ju regnat och var blött på marken.

När bussen äntligen kom steg vi på och satte oss. Nästan framme i Stavby får Malin för sig att ta fram kameran vilket slutar med att vi missar hållplatsen. Vi bestämde oss för att promenera tillbaka och det kändes faktiskt riktigt bra.

Nu sitter vi här hemma hos Kenneth och ska se på film. Vad vet vi inte ännu. Är rätt skönt att vara härute. Sebbe flyttar till Karlstad på fredag så stannar tills dess. Vet inte om jag flyttar tillbaka överhuvudtaget, ska nog säga upp lägenheten. Hur som helst har jag och Sebbe kommit överens om att avvakta lite och se vad som händer i framtiden. Tror det är bra för oss att vara borta från varandra ett tag även om det är jobbigt. Älskar honom över allt annat..

Stavby

Sitter hos Kenneth, minstingarnas pappa, ute i Stavby, tror jag det hette..? Han och Nicklas kom och hämtade mig idag. Stort hus med massa rum har han. Nästan så man går vilse, hähä. Har lånat Emmas rum och har helt emot min vilja fått sällskap. En geting :( HAATE IT!! Ska se om jag lyckas få ut den. Som tur är har jag inte sett någon mus än iallafall, Kenneth sa att de brukar dansa runt nere i köket. Hoppas jag INTE behöver träffa på någon sån, kommer. Nu kommer cpgetingen och går på datorn. Traskade över tangentbordet nyss. Jobbig jävel det där.

RSS 2.0