Ingen mera soppdiet

Sista soppan tog slut vid lunch. Försvann än väntat eftersom Sebbe varit sjuk och inte fått i sig annat än soppa så han snyltade på den. Hur som helst så hade jag tänkt avsluta den idag. Idag var det som sagt kött och grönsakermenyn och fuskade redan imorse. Imorgon är det råris och grönsaker. Inget kul då man är en frukostmänniska. Visst, frukt till frukost har fungerat utmärkt men de dagar man inte får äta det har varit dryga.

De utlovade 5 kilona man skulle gå ut med dieten förstod jag att jag inte skulle göra. Mycket har nog med hur pass stor övervikt man har när man går på dieten. Enligt mitt BMI var jag normalviktig vid start och det är väl därför man inte går ner lika mycket. Minus 1.7 kg5 dagar är väl ändå helt okej. Fuskade ju faktiskt med tårta i måndags också.

Tycker man om soppan tycker jag absolut man kan prova på dieten. Däremot tycker jag inte man ska tvinga i sig något man inte tycker om som det verkar vara många som gjort. Då tycker jag att man kikar efter ett annat sätt för att gå ner i vikt. Som sagt tyckte jag de fruktfria dagarna var jobbigast men har man inget problem med det så shoot!

Vill fortfarande gå ner ett par kilon men ska försöka använda Viktklubbtänket. Fungerade ju bra då jag var med där men orkar inte hålla på räkna kcal och väga mat så hoppas det går ändå. Tänk på att man helst ska gå ner ca ½-1 kg i veckan för att slippa jojobantning. Se soppdieten som en kickstart.

Min (förhoppningsvis) fortsatta viktminskning kan ni följa under kategorin "Viktresa". Kommer köra vägning och uppdatering varje måndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0