Stockholm

Wöhöj då var man hos Mickis och Danne i Stokholm. FAAAN vad jag stressat som ett cp idag. Trots det missade jag bussen jag skulle tagit och kom en timme sent. Men bättre sent än aldrig ;) Blir nog inte mycket skrivande de här dagarna så får uppdatera när jag kommer hem på lördag kväll. Nu, PARTY!

ÄNTLIGEN!

Wöhööj nu är kameran laddad och jag har äntligen kunnat ta lite bilder :D



YES! :D

Vet ni vad jag precis varit och hämtat? USB-kabeln till kameran! ÄNTLIGEN kan jag börja fota! :D Eller snart så, den ligger på laddning nu. Ååh är så glad över att den hann komma innan jag drar till Stockholm imorgon. De har inte meddelat att den kommit så det var tur att jag ringde och kollade ;)

Tradera

Har blivit helt kär i Tradera. Vilka fynd man kan göra där! Nu när jag blivit intresserad av att dekorera mina egna naglar så är denna sida utmärkt för mig. Finns MASSOR av naglar, fina dekorationer och olika redskap till låga priser. Nu är det ju självklart inte bara naglar och nageltillbehör man hittar utan allt finns där. Kika in där innan ni köper något i butik :)


Ben & Jerry's 'Wich

Idag har jag ätit en Ben & Jerry's 'Wish. Mamma bjöd mig på en sån på julafton. Det var Emelie som visat henne den tidigare och efter första tuggan var jag helt fast! "GUUD vilken god glass" tänkte jag och idag kunde jag inte låta bli att köpa en. TESTA den om ni inte gjort det, den är ett måste!


Naglar färdiga!

Så! Då var mina första naglar helt färdiga. Blev inget proffsjobb såklart men är väldigt nöjd med resultatet med tanke på att det var första gången. Så fort jag har möjlighet ska jag fota dem och visa hur de blev :) Fick mail från Dustinhome om att USB-kabeln var ivägskickad så nu håller jag tummarna för att de är snabba på posten. Tänk om jag har sån tur att jag får hem den imorgon och kan ta med kameran till Stockholm, det skulle vara super!

Helt fail

Fan, fan, fan. Sen julafton har det gått åt helvete med viktminskningen. Har tränat som jag ska idag men är sjukt sugen på godis och glass! Nyår snart också och då kommer det inte bli någon träning alls. Sen fyller man år och på lördagen är det teater. Tror inte jag kommer sitta och räkna kalorier och träna någon av dagarna i Stockholm så funderar på att lägga detta på hyllan tills jag är hemma igen. Tror jag ska gå med i Viktklubb för att få lite hjälp på traven i början. Så får det bli, inget kaloriräknande förrän jag är tillbaka från Stockholm och medlem i Viktklubb.



Såna här gjorde jag alltid förr och en sån skulle sitta fint nu!


HAPPY! :)

Känner mig så glad idag :) Har nog dels att göra med att jag ska få provjobba. Sen fick jag lite tidigare reda på att Sebbes mamma är så snäll och passar hundarna nyår- och nyårsafton så Sebbe och jag kan åka till kusinvitamin Mickis och hennes pojkvän Danne och och fira där utan att behöva tänka på vovvsingarna. De är underbara men ibland kan det vara skönt att få vara lite hundfri, speciellt om man ska ut och åka :) Mikaelas syster Madde kommer också med sin kille. Blir nog jättekul! Dagen efter det fyller jag ju år och eftersom jag ändå är i Stockholm kan jag träffa min älskling då med och hitta på något kul med honom :D Som att inte det var nog så fick jag reda på att min moster har 5 teaterbiljetter till Bröderna Lejonhjärtalördag och hon frågade om jag ville ha dem. Slängde iväg ett mess till Sebbes mamma nyss och frågade om hon kunde ta hundarna även på lördagen och fick precis ett ja till svar! WOHO! HAPPY! :D


Malin och jag ute i Skyttorp i somras


East City

Fick ett samtal från East City, en kinarestaurang inne i Uppsala som jag skickade ansökan till igår. De vill att jag provjobbar på måndag! Först fick jag en liten klump i magen och tänkte säga nej. "Inte servering igen" tänkte jag men bestämde tid ändå, måste ju ha ett jobb. Nu känns det bara kul faktiskt :) När jag tänker efter trivdes jag verkligen med serveringen då jag jobbade på Gammel Tammen innan allt skit kom in i mitt liv och förstörde allt. Nu håller jag tummarna för att jag ska trivas och att de gillar mig så jag får jobbet. Då blir det SHOPPING!! Kände igår hur det ryckte i shoppingnerverna när jag var på stan ;P

Här cyklas det!

YES, nu cyklar jag bort ångesten från maten igår. Ni tror väl jag är knäpp men ikväll ska jag göra den där goda morotssoppan och smoothien igen, haha. Så sjukt goda båda två. Kommer nog inte komma upp några fler recept innan nyår, ska köra fil-, yoghurt-, sopp-, smoothie- och grötdiet de här två dagarna. Efter det lovar jag att uppdatera med massa god mat!

Naglar

Håller på fixar med lösnaglarna jag köpte. De blir blå med silverfärgat mönster och rhinestones. Det är lite pillrigt men hittils är jag väldigt nöjd med resultatet. Får se hur resterande naglar blir :) Nu önskar man att man hade den där jävla USB-kabeln igen! Hoppas jag får hem den fort som tusan så jag slipper tjata om den och kan ta bilder istället :D Nu ska jag nog hoppa i säng så man kan cykla på och promenera massor imorgon och komma över ångesten efter lunchbuffén hihi.

En dag på stan

Jupp, idag har jag tagit mig enda in till Uppsala! Känns som det var en evighet sedan man var där haha. Träffade mamma, Malin, Emelie, Emma, Robin och Malins kompis Emma. Vi åt lunchbuffé Dragon Palacekaloriräkningen gick åt helvete idag och har bara hunnit cykla en gång! Lite ångest har man men det är bara att köra på imorgon ;) Efter maten sprang vi runt lite. Jag och syrran tyckte det var typiskt att inget av det vi köpte var på REA. Hittade en "oversizetröja" med Hello Kitty-motiv på H&M, ett par riktigt snygga skor på New Yorker, en blå rosett till håret och så köpte jag lite nagelgrejer så jag kan fixa (iaf försöka) fina naglar till nyår. Hade gärna fotat grejerna och visat er dem men har fortfarande ingen USB-kabel MEN jag ska beställa en nu! Hittade den på Dustinhome för några dagar sedan men hade för lite pengar på kontot för att kunna köpa den och så gick jag in där nu igen i förhoppning om att den skulle vara på REA. "Som om" tänkte jag men kikade i alla fall och vet ni vad? Nu kostar den endast 45kr. Tror den gick på 200-250 sist jag tittade ;)

Sakta men säkert..

Då sitter man och trampar för fullt, skönt att man börjat komma igång igen. Tråkigt bara att jag börjat få fruktansvärt ont i halsen, vägrar bli sjuk! Angående mätningen så ser man fortfarande ingen skillnad. Möjligtvis några millimeter runt stussen. Det heter väl stussen förresten? Har fått för mig det, haha. Nej men får se hur det går nu när julen är över, till nyår blir det väl inte lika mycket onyttigt. Kör nästa mätning på söndag.

Skumbad

Precis kommit upp från ett vaarmt skumbad. Druckit en Ananas-kokossmoothie, den är så GOD! Undrar om jag någonsin kommer tröttna på den, haha. Nu ska jag skriva lite arbetsansökningar sen tänker jag nog hoppa i säng!

Internetshopping

Skulle åkt till stan och handlat våg och USB-kabel idag men tror jag beställer hem grejerna istället. Måste bara få in pengarna jag har i kontanter till mitt konto så jag kan betala för varorna också ;P Ska till socialen i Östhammar imorgon och jag tror det finns ett Nordeakontor där. Bara det inte tar hundra år för leveransen att hem sen, vill verkligen ha både vågen och USB:n NU NU NU! :)

Emelie

När jag var hos mamma julafton berättade hon att min åttaåriga lillasyster Emelie brukar komma med nya saker i fickorna väldigt ofta och att hon misstänker att hon snor saker i skolan. Berättade det för Malin som då berättade att Emelie en dag hade stoppat 3 lussebullar under mössan när hon gick till skolan för att kunna äta dem under dagen, haha. Hon berättade även att de hittat en Ostschnitzel bakom bokhyllan. WTF?! En ostschnitzel liksom! En annan gång hade Malin och Emelie suttit och tittat på ET och Malin hade bett Emelie hämta en lussebulle. Hon sprang ut i köket men sen in till sovrummet och rotade i något skåp och kom tillbaka med två citrunmuffins och sa "Jag trodde jag hade en lussebulle". Förmodligen hade hon väl haft det i sin gömma tidigare eftersom hon trodde att det skulle finnas där. HAHA, vilka jävla idéer den ungen har. Skrattade som en galning när Malin berättade de här sakerna och jag får upp bilder i huvudet där Emelie fyller mössan med lussebullar och ser jättenöjd ut när hon traskar iväg till skolan.



Här har vi busungen :)


Update

Sebbe har varit här så har inte hunnit uppdatera. Han kom i onsdags och åkte för någon timme sedan. Har varit helt underbart att ha honom här så många dagar :)

Julafton spenderade vi på varsitt håll. Han hos sin farmor och farfar och jag i Skyttorp med mamma och Peter. Hade varit kul att träffa småbarnen men de firade med Kenneth hos moster och kusinerna i Solna. Hade riktigt trevligt och mysigt trots att det bara var vi tre. Åt massa god mat och självklart mammas goda chokladkola och knäck. Vi var alla helt proppmätta innan vi hunnit smaka på allt. Hade till och med glömt revbensspjällen i ugnen. Kom på att de stod där någon timme efter att vi plockat undan maten och öppnat julklappar. Skulle blivit Ris à la Malta till efterrätt men vi skippade det eftersom vi var så mätta att vi knappt kunde röra på oss. Fick en elvisp, JIPPIE! Har velat ha en ett bra tag nu så det var perfekt. Fick även lite örhängen och pengar så imorgon åker jag in till stan och köper den där efterlängtade vågen och USB-kabeln till kameran så jag kan börja ladda upp lite bilder :) Lilla Emma hade slagit in två paket åt mig, hon är så söt. Två teckningar och i det andra paketet låg det brända mandlar, haha.

juldagen tog jag och älsklingen det lugnt här hemma bara. Gick ut lite med hundarna, hade myspys och tittade på film, helt underbart

Självklart har det blivit alldeles för mycket onyttigt och alldeles för lite träning. Sitter på cykeln och trampar nu. Har lite julmat kvar som jag fick med mig hem i torsdags. Tänkte äta det till middag och sen får det vara slut på allt som har med julen att göra ;) Imorgon kör jag igång med träningen som vanligt igen!


Snart så!

Nu är det bara några få minuter kvar tills Sebbe kommer! :D

Morotssoppa med ingefära

Här kommer ett till recept. Gjorde denna soppa för några dagar sedan och kunde inte låta bli att göra den idag igen. Otroligt god och lättlagad!

4 port
(185kcal, 10g protein, 20g kolhydrat, 7g fett)

1 knippa morötter, ca 500 g
2 gula lökar
smör
8 dl vatten
2 hönsbuljongtärningar
2 1/2 dl Kelda® lagalätt

Topping:
250 g KESO® cottage cheese
1/2 msk riven ingefära
1 krm salt

Skala och skiva morötterna. Skala och hacka löken. Fräs löken i smör i en kastrull. Tillsätt morötter, vatten och buljongtärningar. Låt koka ca 15 min. Vispa eller mixa soppan. Tillsätt gräddmjölk och koka upp. Smaksätt cottage cheese med ingefära och salt och servera till soppan.


Receptet är hämtat från Arla


Så blir man svarthårig igen

Jupp! PAIN! Hårfärgningen gick inte riktigt som jag tänkt mig. Är jätteljus mitt på huvudet och resten är mörkt, nu syns utväxten ännu mer, buhu. Annars är färgen skitsnygg. Har suttit och velat fram och tillbaka om jag ska chansa och köpa en ny brun färg och färga bara där det är ljust eller om jag ska köra säkra kort och färga över med svart. Har ju knappt pengar och egentligen hade jag inte råd att färga överhuvudtaget så man kanske ska köra på den svarta denna gång. Fan vad förbannad jag skulle bli om jag tog den bruna och det blev total fail igen så jag skulle vara tvungen att köpa en fjärde förpackning. Snacka om waste of money, för att inte tala om slitagehåret! Haha, nej svart får det bli.

Nu blir det mys! :)

Precis cyklat tredje och sista gången för idag. Nu tänker jag sätta mig i ett varmt skumbad, tända lite ljus och dricka den där Ananas-kokossmoothien jag la upp recept på imorse :) Efter det ska jag bli brunhårig ;)

Sara blir BLOND!!

I alla fall för i någon timme :) Vaknade imorse och var så sjukt trött på min utväxt så bestämde mig för att färga håret. Har kört med svart de senaste gångerna men ville testa något annat denna gång. Gick till ICA. Självklart har de inget stort utbud av hårfärger eller märken men när jag fått en sak på skallen brukar jag inte kunna vänta och mycket längre än till torget kan jag inte ta mig. Fick bli en färg som heter "Warm Chocolate". Tänkte att det är lika bra att bleka det först för att det ska bli något resultat av den bruna färgen så nu sitter jag med håret fullt av blonderingsmedel. Kunde inte heller låta bli att störa mig på luggen som blivit för lång men har ingen sax så fick kapa den lite med en rakhyvel.

Ananas-kokossmoothie

Här kommer det första receptet! :) Testade den här för några dagar sedan och den var grymt god!

1 glas
(185kcal, 6g protein, 12g kolhydrat, 8g fett)

2 tsk kokosflingor
1 dl fryst ananas
½ pressad lime
1½ dl Arla mild yoghurt, vanilj

Bara att mixa ihop, hälla upp i glas och njuta! ;)


Receptet är hämtat från Arla


Inge mer mat- och motionsdagbok

Tycker det börjar bli lite tjatigt att slänga upp måltider och träning här. Kommer hålla mig till följande:

07.00 - Motionscykeln 60min
08.15 - Frukost
09.40 - Motionscykel 60min och lite magövningar
11.30 - Lunch
14.00 - Mellanmål
15.00 - Promenad eller motionscykel 60min
17.00 - Middag
20.00 - Kvällsmål

Kommer börja lägga upp recept på sånt jag tycker är värt att nämnas :) Provar rätt mycket nytt nu när jag ändrat kosten. Förut lagade jag knappt mat. Har lagat mer mat den senaste veckan än vad jag gjorde under hela min tid i Skyttorp tror jag. Där levde man på alkohol och fyllekäk från mammas kyl =/ I början när jag flyttade hit var det godis varje dag, smörstekt pasta med massor av grillkrydda klockan 1-2 på natten och nästan en liter Coca Cola om dagen som gällde. Helt sjukt ju. Och inget motionerande. Blä. Rätt stora förändringar man gjort nu så man tycker ju att man borde börja gå ner snart. Har fortfarande inte minskat varken runt låren, midjan eller stussen men det sätter väl igång snart hoppas jag! Ska försöka hålla mig borta från måttbandet och mäta på söndag nästa gång. Kommer inte äta godis, chips eller dricka läsk förrän jag får på mig jeansen igen med undantag för jul- och nyårsafton. Försöker hålla mig till 1000 kcal mindre av mitt dagliga behov varje dag. Denna vecka kommer väl se lite annorlunda ut när det är jul och Sebbe kommer men annars så ;) Nä fyfan, håller jag mig till detta och inte märker någon skillnad inom en månad måste jag ju ha något fel :)


Skit!

Dumma, dumma. Försovit mig! Kanske är dags att börja lägga sig tidigare. Igår upptäckte jag att jag börjar få mörka ringar under ögonen. Har inte somnat förrän vid 1-1.30 de senaste nätterna så har snittat ca 5-5½ timmes sömn per natt =/ Nej, ikväll blir det sängen tidigt!

Nu ska jag trampa vidare ;)


Mission: Jeans, dag 20

Då kör vi dagens här då :)

Motionscykel:
60min
Frukost: Ananas-kokossmoothie och morotmuffin med Fetaost, grönt te
Motionscykel: 60min (+ lite magisar)        
Lunch: 2 skivor bröd med Lax och Kesella, ett äpple
Mellanmål: 1 Kiwi
Motionscykel: 60min
Mellanmål: 1 kiwi
Middag: Morotssoppa med ingefära, oopsie
Kvällssnacks: 2 koppar grönt te

 


Mums!

Idag har tiden bara runnit iväg, har inte gjort något speciellt men har inte hunnit äta middag förrän nu. Bättre sent än aldrig ;) Hur som helst testade jag en Morotssoppa med ingefära. Riktigt god! Kommer prova på massa ny mat nu när jag ska gå ner och funderar på att lägga upp lite recept på det jag tycker är värt att göra igen. Denna soppa kommer jag lätt göra fler gånger :)


Frukost

Sitter och äter frukost efter första cykelpasset nu. Ananas-kokossmoothie och morotsmuffin med Fetaost. MUMS!
Har typ aldrig druckit smoothie förut, haha. Blev glatt överraskad då denna var SJUKT GOD! Den kommer garanterat drickas fler gånger ;)


Mission: Jeans, dag 19

Här har vi dagens :)

Motionscykel:
 60min
Frukost: 2 dl Lättfil med 1 dl müsli, en skiva Wasa med färskost, en kopp grönt te
Motionscykel: 70min (+lite magisar)
Lunch: Kyckling med KESO, coctailtomater, halvt äpple och lite sambal oelek i tortillabröd
Mellanmål: En skiva rågbröd med KESO och en halv banan
Promenad: 60min
Middag: Pizza på momangen                 
Kvällsmål: En halv banan, en kiwi, ½dl KESO, grönt te


Matschema

Sitter och pusslar ihop ett matschema till imorgon. Tycker jag kan äta riktigt lyxigt trots att jag minskar med ca 700-900 kcal av mitt dagliga behov.

Näringslära

Har blivit sjukt besatt av det här med näringslära. Läst massor om protein, kolhydrater och fett. Riktigt intressant!

Mission: Jeans, dag 18

Oj, fastnade när jag satt och surfade efter kalorisnåla recept. Vet inte hur många timmar jag höll på med det men har hittat en hel del intressant jag ska testa :)

Såhär har det i alla fall sett ut idag :)

Motionscykel: 60min
Frukost: Havregrynsgröt med minimjölk och en banan, en kopp grönt te
Motionscykel: 70min (+lite magisar)
Lunch: En skiva rågbröd med färskost och en skiva kallrökt lax, en skiva Wasa Delikatess med KESO och ett kokt ägg, ett äpple
Mellanmål: Två  apelsiner
Promenad: 60min
Middag: Bakad potatis med laxröra, sallad på ett halvt äpple, coctailtomater, pressad citron och solrosfrön                                    
Kvällssnacks: En kopp grönt te


Mums!

Sitter och äter middag, blev lite sent idag men GUDgott! Hittade receptet när jag googlade runt igår. Bakad potatis med laxröra, 390 kcal. MUMS!

Rumpa

Igår fick jag helt ofrivilligt se en rumpa. Gick förbi skolan borta vid ICA och några skolpojkar knackade på fönsret och när jag tittade upp drog en av de ner byxorna och flashade hela röven. Jävla ungar, haha. BLÄÄ säger jag bara!

5 dagar kvar

Om 5 dagar kommer Sebbe hem och stannar hela 3 nätter, L Y X !! ♥

Mission: Jeans, dag 17

Motivationen är fortfarande på topp trots att jag inte märkt minsta lilla skillnad på över 2 veckor! Det kommer förhoppningsvis :) Bara att köra på!

Såhär har dagen sett ut

Motionscykel: 60min
Frukost: Lättfil med fullkornsflingor och en banan, en kopp Kamomillte
Motionscykel: 70min (+lite magisar och armhävningar)      
Lunch: Kallrökt lax blandat med spenat och Lightfärskost på omelett, en skiva Wasa Delikatess med smör
Mellanmål: En skiva rågbröd med KESO, en kopp grönt te
Middag: Couscous med kycklingfilé, avokado, tomat, äpple och minifraiche
Motionscykel: 60min (+lite magisar)               
Kvällssnacks: En kopp grönt te


Shakira

Suttit och kollat på maassaaaaa bilder på tjejer med hur snygga kroppar som helst! Googlade lite på Shakira och hennes kropp är HELT perfekt! Den där SKA jag ha!!



KALLT!!

Precis varit ute med Fuji en sväng och FY vad äckligt kallt det är! Blåser som bara den gör det också.

BLÄÄ!!


Less

När ska folk börja leva sina liv istället för att sitta och snacka skit om andra? Har de verkligen tråkigt att de måste snacka ner andra bara för att få någon som helst spänning i sina liv? Blir så jävla LESS.

Mission: Jeans, dag 16

Här har vi dagens :)

Motionscykel: 60min
Frukost: Lättfil med fullkornsflingor och ett halvt äpple
Magövningar: 15min (jag vet, jag är sämst, haha)
Motionscykel: 70min
Lunch: En skiva rågbröd med Light färskost och en halv avokado, lite ananas och ett halvt äpple
Mellanmål: En banan
Promenad: 60min
Middag: Stekt laxfilé med fullkornspasta blandat med spenat, coctailtomater och lite minifraiche
Kvällssnacks: En kopp Kamomillte


Orka vara en lax liksom

Åt lax idag, så jävla gott men förstår mig inte på dem. Att de orkar vara så dryga, fett d y r a ! Orka leka viktiga. ORKA vara en lax liksom!!


Det var inte jag

Vintern är ingen bra årstid för mig, är ganska klantig. Var ute på en promenad nyss och halkade. Men det var inte jag och det var inte mitt fel, det är det aldrig. Tur att ingen såg. Pinsamt.

LYX!!

Nu har jag kommit hem efter att ha handlat en HEL PAPPERSKASSE med mat. Snacka om LYX-shopping, haha. Så välfylld kyl och frys jag har nu har jag inte haft sen jag bodde i Bredäng. Vad kan det vara, 9 månader sen? :) Tror ni inte påsjäveln gick sönder på vägen hem? Rena workout passet bara för att få hem den ;P


MAAAT!!

JAA!! Har tittat mitt konto hela dagen i förhoppning om att pengarna skulle vara överförda men blivit lika besviken varje gång. Tills nu! Jippie, de har kommit. Nu kan jag handla mat! Slipper äta havregrynsgröt till middag. Hääppy ;)

Minnen

Haha, igår hörde jag en reklam med Amy DiamondSpotify så satte igång några av hennes låtar och så kom "What's in it for me". Det fick mig att tänka tillbaka på tiden i Bredäng när man var yngre. Haha, minns en gång då jag och Niina varit på studentskiva. Hade v ä r l d e n s förkylning och ville inte gå men fick en gratisbiljett så följde med ändå. Hur som helst, efter skivan tog vi nattbussen hem och jag vetefan varför men vi började sjunga just "What's in it for me" som två idioter och människorna på bussen måste tyckt vi var helt skadade. Det var roligt. Något som däremot INTE var roligt var att jag dagen efter vaknade upp bakis och med 39 graders feber

Haha, en annan gång gick vi bara runt i stan efter att ha krökat på McDonald's toa och i Kungsträdgården. Var på den tiden då man inte kom in på några barer osv. Men iallafall, hade druckit Whisky och av någon anledning envisades jag med att spara på flaskan trots att den var tom. Tror jag hade en samling i min garderob med massa flaskor från alla gånger vi drack. Normalt. Gick runt med den där jävla flaskan i en plastpåse och när vi stod på tunnelbanan tappade jag balansen (det var tunnelbanans fel) och ramlade. Påsen med flaskan flög upp och slog hål i skallen på mig. Var inte så farligt tänkte jag men Niina började tjata om att det var massa blod. Haha. "Äsch" tänkte jag men efter ett tag kände jag hur det blev alldeles varmt i hårbotten och hur det rann och rann. Håret blev helt jävla kladdigt. Klant.

En annan sjuk grej var när vi fått fel cider. De var mycket svagare än de vi ville ha så vi typ hällde i oss dem på några sekunder och i början kände jag ingenting men efter ett tag så kom det som en smäll. Kunde knappt stå och mådde så jävla piss. Spydde ner hela plattan i Stockholm. jävla p i n s a m t . Niina blev väl lite smått panikslagen och ringde Ecat som avskydde när vi drack och inte ville ha något med det att göra. Niina övertalade henne att komma och hjälpa henne få hem mig. Minns att jag låg på plattan. Gick av tunnelbanan i Bredäng och att jag dagen efter vaknade i min säng. Allt däremellan är svart. Mamma berättade att jag sett helt FÖRSTÖRD ut. Att hela mitt ansikte var uppsvällt och såg 10 ggr större ut. Sminket ska vi väl inte ens prata om. Haha.

Sen får man ju inte glömma alla nätter vi spenderade på gymmet som en killpolare jobbade på. Drack massa alkohol och varm choklad från en såndär kaffemaskin. Badade och bastade. Askul.

Många roliga minnen med den tjejen, av någon anledning har vi dock ingen som helst kontakt längre. 


Tidig morgon på väg hem efter en natts festande :D


Sommarnatt i flygplansparken


Sluta röka?

Woho, har inte rökt sen i söndags! Inte för att jag planerat att sluta utan för att jag inte haft pengar till cigg helt enkelt. Kanske man SKA sluta nu när man ändå är inne på tredje dagen? Känner inte minsta sug så varför inte? :)

Som ett barn dagen innan julafton

Nu trampas det för fullt är! Har vaknat flera gånger inatt och inte kunnat sova för att jag sett fram emot det nya schemat så mycket. Haha. Som ett barn dagen innan julafton!

Mission: Jeans, dag 15

Ska ta och lägga mig nu. Ser fram emot att börja med det nya schemat imorgon. Tänkte köra första passet klockan 7 istället för halv 9 som jag gjort tidigare. Ny kost. Träningen ser ungefär likadan ut. Men det blir imorgon, idag har det sett ut såhär:

Motionscykel:
60min
Frukost: Lättfil med fullkornsflingor och äpple, en skiva Wasa Delikatess med Light färskost
Motionscykel: 60min
Pilates och magövningar: 30min
Lunch: Fruktsallad
Middag: Havregrynsgröt med minimjölk, en skiva rågbröd med Light färskost och avokado
Motionscykel: 60min
Magövningar

Peppad!

Mickis pojkvän Danne har kikat på hur jag motionerat och ätit de här två veckorna och han tror att anledningen till att jag inte gått ner är för att jag äter för lite och för sällan. Så han gav mig lite råd och tips i mat- och träningsväg. Har tagit till mig av det han sagt men ändrat lite. Sitter och pusslar ihop ett schema nu som jag ska följa. Är lite nojig för att lägga in mellanmål, rädd att gå upp men jag provar ett tag eftersom jag inte lyckats gå ner. Nu känner jag mig helt peppad på nytt, TACK Mickis och Danne! :D

Stenrik

Så nu är man på lite bättre humör när man fått i sig lite middag. Fick bli havregrynsgröt och en macka med avokado. Det dumma är bara att jag var så hungrig att jag åt snabbt och nu är jag proppmätt :( Känner mig helt uppsvälld. Inte blivit någon prommis pga vädret men ska sätta mig på cykeln sen. Fick reda på att jag hade ett Swedbank-konto med några hundra på. Kunde inte ta ut dem men överförde dem till mitt vanliga konto. Förhoppningsvis har jag dem imorgon så jag kan handla hem lite mat. Idag fick jag panta flaskor för att kunna handla hem mjölk, bröd och en avokado. Drygt. Fast jag vill nog hellre att mitt konto ser ut som det gör än att jag skulle kunna säga "Pappa betalar". JAG SPYR SPYR SPYR PÅ SÅNA MÄNNISKOR!! SPYR!!!!!


JÄVLA TJOCKIS!!

Idag har jag en riktig tjockisångest. TRÖTT på att vara så jävla FET FET FET och att det inte hjälper ett dugg att jag börjat röra på mig. Fett hungrig också så blir på ännu sämre humör. Skit.

SNÖ!

Var ute med Fuji och jävlaar vad det snöat under natten, massvis av snö! Har fortfarande ingen USB-kabel till kameran och som grädde på moset har kameran på mobilen pajat, är helt överlycklig. NOT! Tur att det är julafton snart ;P

Får bjuda på lite snöbilder tagna i början av året istället :)


Robin


Emma


Trött liten Robin


Emelie


Emma och Emelie



Mission: Jeans, dag 14

Här har vi dagens :)

Motionscykel: 60min
Frukost: Lättfil med fullkornsflingor och äpple, ett kokt ägg
Motionscykel: 60min
Pilates och magövningar: 30min
Lunch: 2 pannkakor, ananas, minimjölk                    
Promenad: 70min
Middag: Nudlar med vitkål och tomat
Lite magövningar


Mage

Då ska man strax köra lite mage, hähä. Skippade 10 min videon med Pilates. Alla övningar där är med på 20 min videon så körde magpasset Mickis visade mig istället. Så blir två såna om dagen :)


Hungriiiiig

Precis varit ute på en promenad, FAN vad halt det är! Var nära att halka flera gånger. Gick rätt snabbt så det blev lite svettigt. Är skithungrig så ska diska upp nu och sen tänkte jag sätta mig ner och äta lite middag :)

Träna, träna

Då sitter man på cykeln för andra gången idag. SKÖÖÖNT! Testade pilatespasset på 20 min igår. Skitkul! Hittade även ett på 10 min som inriktar sig på magen. Tänkte slå ihop dem och köra efter jag cyklat. Pratar lite med Mickis och hon visade ett klipp med lite magövningar. Tänkte lägga in ett sånt pass varje kväll också. Nu SKA jag fan klara det här ;) Fortfarande lika kul så det är toppen!

Och Mickis, du ska fan vänta på mig angående du vet vad! När jag kommer i de där jävla byxorna och ekonomin tillåter då kör vi! ;P

Mission: Jeans, dag 13

December kanske inte är den bästa månaden när man ska gå ner i vikt, hehe. Lussebullar, pepparkakor, julmust och allt som hör månaden till. Har varit en riktigt onyttig helg det här men det är inget att hänga läpp för, får köraimorgon :)

Motionscykel: 60min
Frukost: Havregrynsgröt med minimjölk, ett kokt ägg, en apelsin
Motionscykel: 60min
Lunch: Nudlar
Pilates: 20min
Middag: Lättfil med fullkornsflingor och äpple, ananas
Promenad: 30min
Luciamys: Alldeles för mycket! ;)




Luciamys

Precis sagt hejdå till Ebba och Veronika. Suttit och pratat lite skit, ätit alldeles för mycket lussebullar, pepparkakor och druckit julmust. Provade för första gången en kaka som hette Ökensand. GUUUDgott! En riktigt lyckad myskväll :)

Pilates

Surfat runt lite och kom inte på en sida som tog upp lite information om Pilates. Tyckte det lät intressant så sökte och läste vidare om det. Många tipsade om "Winsor Pilates 20min Workout" och har precis kikat på videon på youtube. Verkar ju superkul! Tänkte testa det nu i eftermiddag :)

Lucia och Tredje Advent

Kan man tänka sig, tredje advent och Lucia på en och samma dag. När jag bodde hemma, en gång i tiden, så brukade mamma väcka mig och resten av syskonen med lussebullar, pepparkakor och glögg och så tittade vi på Lucia TV:n tillsammans. Var några år sedan nu men riktigt mysigt var det!


Hoppas ni får en riktigt trevlig
trejde advent och Lucia!


Mission: Jeans, dag 12

Här har vi dagens

Brunch: En kopp varm choklad, scones med hallon och blåbär blandat med Kesella Vanlij, Light färskost
Middag: Nudlar
Lördagssnusk: Daimstrut, lösgodis, MASSA Coca Cola Zero

Är galet sugen på pannkakor så kan hända att man käkar några såna också, så det så!

Har lite dåligt samvete över att man tagit en vilodag men imorgon trampas det igen :)


Det var ju ingen Johnny Depp precis

När jag var påväg hem från affären tidigare ikväll fick jag världens ragg. Haha. Nej men det var två medelålders män, INTE heta, som gick förbi. Fulla. En av de säger "Heeeej" och jag svarar med ett "Nämeen heeeeeeeeeeeej!" Så sträckte han ut armarna och ville ha en kram, haha! As if liksom. Pratade i telen och han tyckte jag skulle lägga på. "Men lägg påå nuuu" sa han och kom mot mig med utsträckta armar. "Vad sööööt du är!" Haha altså jag vet inte, ska man ta det som en komplimang eller vadå? Det känns ju inte riktigt lika smickrande som det skulle gjort om typ Johnny Depp eller Dougie Poynter hade sagt det. Eller om Charlie Hunnam sagt det när han kom ut utan tröja i "Green Street Hooligans". Eller om, aah men ni hajar.


Daimstrut

Har precis ätit en Daimstrut,
inte ätit det på flera år.
KÄRLEK säger jag bara.

SJUKT GOTT!


Illa, riktigt illa

Nu börjar det bli riktigt illa här, fet "det-är-lördag-och-jag-vägrar-sitta-hemma-själv" ångest. Jag dör! Har inte festatöver en månad. PAIN. Sitter för i helvete och lyssnar på "Love hurts" med Cher och "Everybody Hurts" med R.E.M. ILLA, RIKTIGT ILLA!


Vilodag

Lördag vilket innebär sovmorgon och ingen träning. Sitter och får i mig lite brunch nu. Tänkte slå på några avsnitt av "One Tree Hill" och bara muppa framför datorn ett tag :)

Mission: Jeans, dag 11

Fredag idag och jag har unnat mig både varm choklad, Cola Zero och naturgodis. Och jag tänker inte ha dåligt samvete över det, inte det minsta, så det så!

Motionscykel: 60min
Frukost: En kopp varm choklad, två skivor limpa med light färskost, en apelsin
Motionscykel: 60min                                            
Lunch: En skiva Wasa Delikatess med light färskost, tomat och avokado, ett kokt ägg, ananas, ett glas minimjölk
Middag: Amerikanska pannkakor med hallon och blåbär blandat med Kesella Vanilj
Fredagsmys: Coca Cola Zero, naturgodis och det bästa av allt - massa pussar :P

Så är det

Nu har Sebbe varit här och vi har pratat igenom allt. Jag har valt att fortsätta leva mitt liv med honom. Jag vet att alla kommer fråga sig hur jag kan ge honom ännu en chans och jag förväntar mig inte att någon ska förstå efter allt som hänt. Jag vet inte om jag förstår det själv, antar att jag fortfarande trorhonom..trots allt. Har jag valt rätt eller fel..? Det återstår att se. Oavsett vad som händer i framtiden kommer jag inte ångra mitt beslut idag.

Keith Scott

Ja, jag vet inte..han är bara..

BÄST!
:D


Förvirring

En riktigt stor förvirring pågår i min skalle just nu, vet inte vem man kan lita på och vad man ska tro. Eller vet man det? Allt har bara känts skit de senaste dagarna. Sebbe kommer hit idag för att prata igenom allt. Får se vad vi bestämmer oss för att göra. Det värsta är att inte veta vad som kommer att ske. Oavsett vad vi beslutar oss för kommer det kännas bättre när beslutet tagits och man kan fortsätta utan att grubbla över det.


Tidig morgon

Då sitter man och trampar för fullt. Brukar inte gå upp och dra igång förrän strax efter 8 men Fuji väckte mig vid 7 och hade nog varit p a i n om jag lagt mig igen och gått upp efter en timme.

Mission: Jeans, dag 10

Såhär har dagen sett ut

Motionscykel: 60min
Frukost: Havregrynsgröt med minimjölk, en skiva Wasa Delikatess med ost och tomat, en apelsin
Motionscykel och styrkeövningar: 70min
Lunch: Spaghetti med bouletter, tomat, halloumi och solrosfrön, ett glas minimjölk
Promenad: 65min
Middag: Lättfil med fullkornsflingor och äpple, ananas


Lokalsinne?

Då har man precis kommit in från en promenad ute i mörkret. Mysigt att gå bland alla fina hus och få lite julkänsla. All trevlig julbelysning på granar och buskar, julsjärnor och ljusstakar i fönstren, härligt! Har ju inte en enda julpryl här hemma så julstämningen är noll - komma - noll - noll :( Hamnade på något jävla ställe där det inte fanns en enda lampa, var helt kolsvart så var tvungen att ringa och prata med Ecat. Inte för att hon kan göra så mycket från Stockholm om det skulle hända något men det känns tryggare att prata med någon :P Trodde att jag var på samma väg som jag brukar när det är ljust. Såg exakt likadant ut men efter ett tag insåg jag att jag var någon helt annanstans. Som tur var fanns det lyktstolpar en bit fram så då kunde jag avsluta samtalet med Ecat och spara på batteriet som höll på . Var lite nojigt att gå mitt ute i ingenstans med ett batteri som skrek på hjälp. Gissa om jag blev glad när jag hörde bilarna och kom ut på vägen :)

Smarties eller Nonstop?

Satt och pratade pepparkakshus med Mikaela idag och så kom jag att tänka på mammas fina hus hon brukar göra med massa glasyr och Nonstop på taket. Snacka om att man blev sugen! Så kom jag att tänka på Smarties och började undra vad det var för skillnad, de ser ju likadana ut. Och det tog Mickis reda på åt mig så nu är jag glad hihi. Skillnaden är att Smarties är sötare, kul va? Haha. Bored. Smarties kom före NonstopNonstop är bara en liten härmapa som inte är lika söt. Undrar om de kände sig smarta när de kom på Nonstop. Det är ju som att göra typ Dumle lite mindre söt och tjäna massa på det. Tur att det inte var tvärtom, att Smarties kom efter Nonstop, det hade sett lite korkat ut. Undrar förresten vilka som är godast, kanske man ska ta reda på det på lördag när det är dags för lördagsgodis.



Besviken

Inte mycket till ork idag heller men sitter på cykeln nu i alla fall. Var en vecka sedan jag mätte mig för första gången och gjorde det idag igen. Vet ni vad? Har inte minskat en enda millimeter varken runt stussen, midjan eller låren. Känns inte sådär jättekul. Känns helt meningslöst allt det här nu. Visst, det har känts skönt att man kommit igång och börjat röra på sig men mycket har varit för att man hoppats på att få se resultat. Minskar det inget kan man ju lika gärna sitta och smälla i sig massa pizza, godis och läsk. Fan vilken besvikelse. Men tänker inte ge upp ännu, ger det en vecka till och märker jag inte minsta lilla skillnad då tänker jag festa loss på en fet pizza, världens största godispåse, Ben & Jerrys och massa massa cola.


Mission: Jeans, dag 9

Mår skit över att det blivit så dåligt med motion och att jag inte fick in styrkeövningarna jag planerat idag men såhär har det sett ut i alla fall

Motionscykel: 40min
Frukost: Havregrynsgröt med minimjöl, ett kokt ägg, en apelsin
Lunch: Lättfil med fullkornsflingor, en skiva Wasa Delikatess med ost och tomat, ett glas apelsinjuice'
Promenad: 50min
Middag: Kycklingfilé med avokado, tomat, halloumi, pressad citron och solrosfrön

Får hoppas på att man mår bättre imorgon!

Gonatt!


Dåligt samvete

Blev en liten prommis på 50 minuter. Känner mig fortfarande svag så blir nog inget cyklande. Har dåligt samvete över det men tänkte att det kanske är bättre att vila ikväll så man förhoppningsvis är återställd till imorgon och har ork att köra på ordentligt då istället.

Dålig dag

Idag är ingen bra dag. Har inte mått bra alls, varken psykiskt eller fysiskt så har inte orkat mer än ett pass på cykeln idag. Får se hur jag känner mig ikväll, just nu känns det inte som jag har några krafter alls men ska se om jag orkar mig ut på en promenad åtminstone. Helst skulle jag vilja köpa mig en stor godispåse, flera liter glass och bara sätta mig ner i soffan och titta på "Notebook". Ska försöka låta bli.


Blää

Usch, mår piss. Klarade bara av 40 min på motionscykeln sen tog det stopp. Hade knappt ork att ta mig ut till köket, känner mig lite svimfärdig. Vet ej om jag börjar bli sjuk eller om det blev lite för mycket för min otränade kropp igår. Sitter och äter frukost nu så får se om det känns bättre efter det. Har verkligen ingen lust att bli sjuk nu när man kommit igång så bra.

Mission: Jeans, dag 8

Idag har det blivit lite mer motion än vanligt och det har känts riktigt skönt. Något annat som känns är benen, däremot inte skönt! :) Nu ska jag nog hoppa i säng för har ont i huvudet, blää

Motionscykel: 50min
Frukost: Lättfil med fullkornsflingor, en skiva Wasa Delikatess med ost och tomat, ett glas apelsinjuice
Motionscykel: 60min
Lunch: Havregrynsgröt med minimjölk
Promenad: 70min
Mellanmål: Ett äpple
Motionscykel och magövningar: 40min
Middag: Bouletter med tomat, vitkål, halloumi, avokado och pesto
Promenad: 40min
Motionscykel: 30min
Kvällssnacks: En kopp örtte


Mera cykel

Blev en 40 minuters promenad, inte helt fel men tänkte att jag har liiite ork kvar så hoppade upp på cykeln när jag kom hem så nu sitter jag här och trampar. Höhö, märks att jag är uttråkad va? Men tänkte att något måste man ju få ut av att gå arbetslös ;) Att få på sig kläderna igen och att må bättre är ju perfekt! Sitter bara vid datorn hela dagarna, då kan man lika gärna göra det samtidigt som man trampar. Redan nu efter en vecka märker jag skillnad, inte på utsidan ännu men jag känner mig gladare och piggare, kanon :D

Ut i kvällsmörkret

Nu tänkte jag ta en liten kvällspromenad med hundarna. Tror inte de är så sugna på det så det får bli en liten runda bara. Själv tycker jag det är jätteskönt att gå ut och gå på kvällarna när det är mörkt ute :)

Jag SKA!!

Nyss varit ute på en promenad i 70 minuter och nu sitter jag på cykeln för tredje gången idag. Jag SKA i de där kläderna igen, så är det bara! :D


Gitarr

För ett tag sedan, eller ja när jag tänker efter så var det nog ca ett år sedan. Shit tiden går sjukt fort! Men i alla fall, för ca ett år sedan satt Malin och spelade på sin lånegitarr. Jag fick testa och det slutade med att vi satt och slogs om vem som skulle spela. Dagen efter köpte jag mig en egen gitarr och de följande dagarna satt vi och spelade och spelade. Eller försökte. Jag hade ju aldrig spelat gitarr förut så jag satt och lärde mig massa ackord. Var riktigt kul och höll på ett tag men sen blev det mindre och mindre. När jag flyttade till Skyttorp slutade jag helt. Igår satt jag och pratade med EcaterinaMSN och hon sa att hon ville köpa en gitarr och lära sig spela. Då kom jag att tänka på min käre gitarr Dougie som ligger inne i garderoben. Blev jättesugen på att komma igång igen så funderar på att plocka fram den idag och se om man kommer ihåg några ackord :)

Mission: Jeans, dag 7

Jupp, då har det gått en vecka och det bästa av allt är att jag tycker att det blir roligare och roligare att motionera. Kul att man kommit igång lite smått med styrkeövningarna med :) '

Sebbe
köpte Coca Cola Zero och jag bestämde mig för att jag fick dricka två glas till middagen. Jag tackade faktiskt nej till Daimen han köpt. Tre dubbeldaim låg framför ögonen på mig men jag tog inte en enda tugga även om det var svårt att motstå frestelsen.

Hur som helst, såhär har dagen sett ut

Motionscykel: 50min
Frukost: Lättfil med fullkornsflingor, en skiva Wasa Delikatess med ost och tomat, ett glas apelsinjuice
Lunch: En banan
Middag: Bouletter med spaghetti, vitkål, tomat, halloumi och pesto, två glas Coca Cola Zero
Motionscykel och styrkeövningar: 75min
Kvällssnacks: En apelsin, en kopp örtte



I wanna take a ride on your disco stick

Igår fann jag min nya kärlek, "LoveGame" med Lady Gaga. Tyckte "I wanna take a ride on your disco stick" lät så roligt så var tvungen att messa iväg det till Sebbe.

Som svar får jag "Får discokulorna hänga på då?"

HAHAHA


Snurrig?

Sebbe kom hem med Fuji idag. Han mötte upp mig på torget efter att jag varit på intervjun. Skulle handla men han var snabb och hade redan hunnit med det när jag kom så vi gick hem för att käka middag. Ställde mig och skulle fixa i ordning salladen som han köpt. När jag tog det som skulle vara ett salladshuvud upptäckte jag att det var vitkål. "Eh, är du medveten om att du köpte vitkål och inte sallad?" frågade jag Sebbe. "Va? Nej?". HAHA, HUR lyckas man?! Visst det är väl ungefär samma färg men WTF?! Ett kålhuvud väger ju typ hundra gånger mer än vad ett salladshuvud gör. Ibland, IBLAND (typ jämt) är han bra snurrig den där. Men jag älskar honom lika mycket ändå ;)


Lady Gaga

Har alltid HATAT Lady Gaga. Sen jag hörde "Poker Face" för första gången har jag ratat henne totalt. Tyckte låten var värdelös och så fort hon kom med något nytt gav jag det inte ens en chans. "Usch, Lady Gaga" tänkte jag bara utan att ens lyssnalåten. För några dagar sedan länkade min käre bror Nicklas till hennes låt "Eh, Eh (Nothing Else I Can Say)". Kände igen låten men visste inte att det var hon "Aah, den där låten är fett bra" sa jag. Tröck upp Youtube-fönstret och såg att det var hon. Crap. "Okej då, hon har en bra låt" tänkte jag. Sen dess har jag lyssnat sönder den låten och igår kom jag och lillasyster Malin in på Lady Gaga och hon sa att hon hade några bra låtar och nämde "Paparazzi", "LoveGame", "Boys Boys Boys" och "Fashion". Blev lite förvånad då jag inte är van vid att Malin lyssnar på sån musik. Gick igenom låtarna och det första jag tänkte när jag hörde "LoveGame" var "Helvetes skit". Lyssnade igenom de andra låtarna och, fan trodde aldrig jag skulle yttra de här orden men Lady Gaga har RIKTIGT BRA låtar. Till och med "Poker Face" låter bra i mina öron nu :(

Samma sak hände med Beyoncé, aldrig gillat henne men så såg Rezas (tror hon hette så?) framförande av "Halo" i Idol och tänkte "Fan, den där låten är ju bra". Lyssnade sönder den ett antal dagar sen sa Ecat att jag skulle lyssna på "Broken-Hearted Girl" och Madde "Scared of Lonely". Gissa om jag blev HELT KÄR i båda låtarna?

Mission: Jeans, dag 6

IDAAG HAR JAG RÅKAT ÄTA 5 KG GODIS OCH EN HEL PÅSE CHIPS!! Jag orkar inte hålla på cykla längre!! Nää, skojar bara. Tycker faktiskt att det känns riktigt bra. Imorgon förmiddag blir det dock bara ett pass på motionscykeln. Ska på intervju och vill inte stressa så tänkte att jag skippar passet efter frukost. Får se om man hinner med det på kvällen istället :)

Såhär har dagen sett ut

Motionscykel: 50min
Frukost: Lättfil med fullkornsflingor och skivad banan, en skiva Wasa Delikatess med ost och tomat, ett glas apelsinjuice
Motionscykel och styrkeövningar: 70 min
Lunch: Två skivor Wasa Delikatess med rökt lax och kokt ägg, en apelsin
Promenad: 40min
Middag: Kycklingfilé (ovanligt? kommer fan förvandlas till en kyckling snart) med tomat- och avokadosallad, pressad citron och solrosfrön
Kvällssnacks: Ett äpple, en kopp örtte

Nu ska jag kissa Wilda en sista gång och sen ska jag ringa älsklingen :)


Skumbad

Då har man tagit ett vaaaarmt skumbad,
riktigt skönt!

Nu sitter jag med en stor kopp örtte
och mumsar på ett äpple :)

Funderar på att dra igång några avsnitt av
One Tree Hill och bara ta det lugnt.


Dammsugare

Wöhöj, Kenneth var precis hit med en dammsugare, L Y X !! Nu slipper man låna grejer från tvättstugan ;P

Har precis vikt tvätt, jag HATAR att para ihop strumpor! Haha, så jävla drygt. Sitter och käkar middag nu och efter det tänkte jag ta ett varmt skumbad och bara koppla av.

Ingen mätning

Så, då har man kört andra turen på motionscykeln och käkat lite lunch. Slängde in lite styrkeövningar också :) Hade tänk mäta midja, stuss och lår idag men väntar några dagar till. Mätte första gången i torsdags och eftersom jag hade en tjockisdag igår är jag rädd för att det gått åt fel håll så det är nog bättre att inte veta ;P onsdag åker måttbandet fram!

Andra advent

Då var det dags att tända andra ljuset
och nu har jag också en ljusstake.
Typ ;P

Önskar er alla en trevlig
 andra advent!


Britney Spears

Sitter och trampar och lyssnar på Britney Spears, haha. Kom att tänka på henne igår så drog igång några låtar på Spotify (älska spotify!) och en gång i tiden gjorde hon faktiskt riktigt bra låtar. Bra texter. Kom upp en bild på henne och shit vilken kropp hon har! Eller hade..? Vet inte hur hon ser ut nuförtiden. Men på den bilden i alla fall. Nästan så att jag blev lesbisk.

Mission: Jeans, dag 5

Wööj, idag har jag som sagt haft ledigt från motionscykeln och det har blivit en hel del onyttigt men det är bara att köra på i veckan :)

Frukost/Lunch: Två scones och ett glas choklad
Middag: Två skivor Wasa Delikatess - en med Kesella Lätt, rökt lax och avokado och en med ost och tomat, ett glas apelsinjuice
Lördagssnusk: Lite godis, en glass, en kopp varm choklad, 5dl Cola Light


Lördagsgodis!

Då har jag varit och sagt hejdå till Sebbe vid bussen. Fuji följde med honom ikväll. Tog med Wilda ut på en runda och gick bort till grillen för att köpa en Cola Zero men det fanns bara Light! :( Zeron smakar ju så mkt bättre, dumma dem. Har precis hämtat in tvätten från tvättstugan och nu tänker jag sätta mig ner i soffan, ta det lugnt och njuta av min cola. Har köpt lite lördagsgodis också, det tycker jag faktiskt att jag förtjänar ;P

Tidig julklapp?

Man blir bara mer och mer sugen på att köpa en ny USB-kabel till kameran när man ser pisskvaliténbilderna från mobilen. Jobbigt att vara pank. Kanske man ska ringa mamma och be jättejättesnällt om en tidig julklapp ;P

Present ♥

Glömde ta med paketet jag skulle lämna in. Eller jag kom på det när jag kommit ca 5 meter från porten, övervägde om jag skulle gå in och hämta det men var alldeles för lat för det. Får lämna in det på måndag istället. Hämtade ut det jag skulle i alla fall. Hade beställt foundation och puder. Med paketet fick man en liten present ♥ En söt liten väska med rött nagellack, rött läppstift, svart kajal och en foundation. Min kajalpenna börjar ta slut och jag glömde faktiskt bort att beställa en ny så det var ju inte helt fel :)

Nej nu ska jag äta nygräddade scones, dricka ett glas choklad och göra mig i ordning innan Sebbe kommer :)


Gomorron!

Idag har jag tagit lite sovmorgon och tänkte ta ledigt från motionscykeln, en sån dag i veckan måste man väl få ha i alla fall? :) Ska ge hundarna mat och traska iväg till torget och hämta ut och lämna in paket.


Mälaren i början av året


Mission: Jeans, dag 4

YES. Fjärde dagen, går ju riktigt bra det här. Haha, eller jag hoppas det! Kanske går upp massor istället för ner, fan vilken besvikelse det skulle vara. Det visar sig om några dagar :)

Fredag idag så har unnat mig en kopp varm choklad och två (små ;P) glas Coca Cola Zero.

Motionscykel: 50min
Frukost: En kopp varm choklad, två skivor limpa med ost, ett kokt ägg och en apelsin
Motionscykel: 50min
Lunch: Två skivor Wasa Delikatess - en med KESO och avokado och en med Kesella Lätt och rökt lax, ett glas apelsinjuice
Middag: Kyckling (IGEN!) med fullkornsspaghetti, två glas Coca Cola Zero


Fenylalaninkälla

Fenylalaninkälla, vilket knasigt ord =/


Kyckling

Sebbe är här och vi har stått och försökt komma på vad vi ska äta till middag. "Ja, jag har käkat kyckling tre dagar i rad" sa jag. Så det ville jag ju helst slippa. Gick bort till affären och när vi kom fram hade vi fortfarande inte lyckats komma fram till vad vi skulle äta men han gick in och jag väntade utanför med hundarna. Gissa vad han köpte? "OJ FÖRLÅT, jag råkade köpa kyckling. Jag fick hjärnsläpp" HAHA, mupp.


Jobbintervju

Woho, skickade in en arbetsansökan till Gimo Herrgård igår och idag ringde de mig och bad mig komma på intervju på måndag! Häääääpppiiiiiii :D

En av de onödigaste sakerna i världen..

..måste vara det där vita under skalet på en apelsin.
jävla äckligt och så himla jobbigt att pilla bort.
Käkade en apelsin till frukost och det tog en evighet
att plocka bort allt det där.

D R Y G T :)


Freedaaag!

Wöhöj, äntligen fredag! Det betyder att Sebbe kommer hem och att jag faktiskt tänker unna mig en kopp varm choklad till frukost :)


Dumma lagg! :(

Bläää får damp, Farmville laggar som aldrig förr! Jag som precis tog det stora klivet i mitt bondeliv och expanderade gården ännu en gång på kort tid. Ville snygga till den lite men jag blir bara irriterad när det tar typ 5 minuter att flytta på ett träd =/ Har precis planterat kaffebönor, hjälpt alla grannar med att plocka löv, skrämt iväg kråkor, rensat ogräs och allt annat de inte klarar av s j ä l v a . Snart får jag väl torka dem i baken också! :P

Nej nu tänkte jag faktiskt ta och lägga mig, är så himla trött. Imorgon är det fredag, då kommer älsklingen hem ♥

Mission: Jeans, dag 3

Då har tredje dagen passerat och det har hittills gått bra. Får hålla tummarna för att det fortsätter så, de senaste försöken till viktminskning har hållt ca 2 dagar, haha. Har inte lyckats få tag i en våg ännu men har mätt lite här och där, på söndag tänkte jag mäta igen för att se om man ser något resultat.

Motionscykel: 50min
Frukost: Lättfil med fullkornsflingor, 1 skiva limpa med skivad banan, 1 glas apelsinjuice
Motionscykel: 50min
Lunch: Kycklingfilé med tärnad tomat och avokado, pressad citron, solrosfrön och KESO
Mellanmål: 1 äpple
Promenad: 40min
Middag: Fullkornsspaghetti med rökt lax och Kesella Lätt
Kvällssnacks: 1 apelsin

Borde jag vara orolig?

Haa, igår satt jag och pratade om filmer med Ecat och hur sugen jag varit på att titta på massa larviga kärleksfilmer den senaste tiden. "Älskar alla Julia Roberts filmer, typ Notting Hill, Runaway Bride och de där" sa jag och idag när jag kikade på aftonbladets hemsida hittade jag den här artikeln. "Är ”Notting Hill”, ”Runaway Bride ”eller ”Medan du sov” någon av dina favoritfilmer? Då kan ditt kärleksliv vara i fara."

Haha, så skadat. "Medan du sov" har jag inte sett, kanske man ska titta på den ikväll bara för att?

Shit, borde jag oroa mig? ;P

Funkar bra än sålänge

Wöhööj, lyckats ta mig ur sängen och trampat 2x50 minuter ännu en dag. Vet ni vad det bästa av allt är? Att det inte är jobbigt! Eller visst. man sitter ju och svettas och känner sig hur skabbig som helst men det går att leva med ;P Nu tänkte jag ta med vovvarna ut på en promenad i kylan :)


Gääsp

Vet inte vad det är men känner mig extremt trött idag. Går inte att skylla på vädret som man kunnat göra de senaste dagarna, s o l ute idag! :) Blev så otroligt fotosugen nu när jag såg solen, måste få arslet ut till mamma i Skyttorp och leta rätt på den där dumma USB-kabeln.

Har ägnat morgonen åt att trampa motionscykel och söka jobb. Visste ni att det just nu finns 362 arbeten i Uppsala som är annonserade på arbetsförmedlingen medan det i Stockholm finns 3981 arbeten. Jag som hade problem med att hitta jobb när jag bodde i Stockholm =/ Bara att fortsätta kämpa och hålla tummarna!

Vill passa på att säga GRATTIS till Ecaterina som fyller 22 år idag! Hoppas du får en underbar dag tjejen! ♥


Jag och Ecat (tankade) påväg ut förra sommaren


Mission: Jeans, dag 2

Då har ännu en dag i mitt viktminskningsförsök gått. Har fortfarande inte rört Colan i kylen! Har däremot slarvat med längre prommisar med vovvarna, har blivit ett antal kortare men imorgon går jag en längre runda med busarna!

Motionscykel: 50min
Frukost: Lättfil med fullkornsflingor, 1 skiva limpa med ost och tomat, 1 glas apelsinjuice
Motionscykel: 50 min
Lunch: Kycklingfilé med KESO och Pesto
Mellanmål: 1 banan
Middag: Omelett med laxkräm och avokado & tomatsallad med pressad citron och solrosfrön
Kvällsmys: 1 kopp örtte, 1 äpple




Mys

Har precis varit ute med vovvarna i den hemska kylan. Har tänt massaaa ljus och myser i soffan med lilla Fuji i knät. Ska dricka en stor kopp örtte, äta ett äpple och fortsätta titta på One Tree Hill. Wilda ligger i sovrummet och tuggar ben, hon vill inte vara med oss ikväll :(


DAIM!!

Sitter och tittar på recept på Arla för att få lite inspiration till middagen. Sökte på smala recept och då kom det massa efterrätter också. Så kom det något med Daim och hallon. GUDsugenDaim jag blev! Har inte ätit det på skitlänge. Är väldigt frestande men jag ska hålla mig! I helgen ska jag unna mig lite godis men fram till dess SKA jag avstå ;)


IQ Fiskpinne

En gång i tiden var jag ganska smart. Haha, eller jag kände mig smart i alla fall. Det värsta jag visste var när folk inte fattade vad jag pratade om för att de var för IQ-befriade eller om någon idiot ställde någon dum fråga. Egentligen finns det ju inga dumma frågor men jag menar såna frågor där svaret verkligen är helt uppenbart. Typ 1+1. Men det jag vill komma fram till är att JAG INTE FATTAR VAD SOM HÄNT. Har börjat känna mig helt s t u p i d . Känner mig helt lost ibland, ingen koll på något alls. Som de människorna jag störde mig på förut. Kanske blev för många öl- och spritdagar i somras?

Frågan är vad jag ska göra åt det här, börja läsa böcker kanske?


Nathan och Haley

Sitter och tittar på One Tree Hill och har precis sett det avsnittet då Nathan kysser Haley för första gången. De är puttinuttiga! :)


Mission: Jeans, dag 1

Har klarat mig bra idag om jag får säga det själv ;P Sebbe föreslog att vi skulle äta pizza men jag tackade nej och Coca Colan han köpte och lämnade här har jag inte tagit en droppe av ;)

Såhär har det sett ut för mig idag

Motionscykel: 50min
Frukost: Lättfil med fullkornsflingor, 1 skiva limpa med ost och tomat, 1 glas apelsinjuice
Motionscykel: 50min
Lunch: En skiva Wasa Delikatess med KESO och tomat
Middag: Kycklingfilé med fullkornsspaghetti och Pesto

Har lite huvudvärk så ska nog äta lite mer till lunch imorgon. Ska köpa hem lite frukt också som jag kan ha till mellanmål.


Fiilmtaaaajm!

Usch, precis varit och sagt hejdå till min fina älskling vid bussen. Alltid lika jobbigt när han måste åka, saknar honom redan :(

Varit ute och rastat hundarna och det är svinkallt! Ska göra mig en stor kopp Örtte och titta på "A Walk To Remember" som Ebba tipsade mig om när hon var här :)


Sötisar :)


Bäääjbiii ♥

Wiii, om ca 20 minuter är min älskling här! ♥

Julkalendrar genom tiderna

Gick inte att titta på kalendern, "Klippet är inte tillgängligt". Får se om det funkar sen. Superhjältejul är i alla fall namnet på årets julkalender för den som missat det och det är den 50:e kalendern som visas på TV. Titteliture var den första och den visades år 1960. Lyckades åtminstone få fram trailern till årets men tycker inte den verkar något vidare bra. Superhjältar och skurkar? Nej tack.

Mysteriet på Greveholm var ju klart bäst. År 1995 gick "Jul i Kapernaum". Har inget minne alls av vad den handlade om men jag minns att jag gillade den, haha. Konstigt att man inte minns den då den visades bara ett år innan Mysteriet på Greveholm och den kommer man ihåg hur tydligt som helst.

Vilken är er favoritjulkalender och hur tycker ni att årets verkar? :)

1960:
Titteliture
1961: Julbåten Juliana
1962: Tomtefamiljen i Storskogen
1963:
Den tänkande ­brev­bäraren
1964: Lill-Stina på ­reportage i Storskogen
1965: Farbror Pekkas handelsbod (Diversehandeln)
1966: En småstad vid ­seklets början
1967: Teskedsgumman
1968: Klart spår till Tomteboda
1969: Hercules Jonssons storverk
1970: Regnbågslandet
1971: Broster Broster!
1972: Barnen i höjden
1973: I Mumindalen
1974: Rulle på Rullseröd
1975: Långtradar­chaufförens berättelse
1976: Teskedsgumman
1977: Fem myror är fler än fyra elefanter
1978: Julius Julskötare ­(Kalenderhuset)
1979: Trolltider
1980: Det blir jul på Möllegården
1981: Stjärnhuset
1982: Albert och ­Herberts jul
1983: Lille Luj och Ängla­ljus i Strumpornas hus
1984: Julstrul med ­Staffan och Bengt
1985: Trolltider
1986: Julpussar och stjärnsmällar
1987: Marias barn
1988: Liv i luckan med jul­kalendern
1989: Ture Sventon ­privatdetektiv
1990: Kurt Olssons ­julkalender
1991: Sunes jul
1992: Klasses jul­kalender
1993: Tomtemaskinen
1994: Håll huvet kallt
1995: Jul i Kapernaum
1996: Mysteriet på ­Greveholm
1997: Pelle Svanslös
1998: När karusellerna sover
1999: Julens hjältar
2000: Ronny & Julia
2001: Kaspar i Nudådalen
2002: Dieselråttor och ­sjömansmöss
2003: Håkan Bråkan
2004: Allrams höjdar­paket
2005: En decemberdröm
2006: Lassemajas­ detektivbyrå
2007: En riktig jul
2008: Skägget i brevlådan
2009: Superhjältejul

 


Juste!

Mitt i trampandet kom jag på att det är 1 december idag! Sjukt vad fort tiden går! Måste gå in på SVT och leta upp julkalendern och se vad det är för skit i år så One Tree Hill får vänta lite.

Börjar bra..

Sitter och trampar på motionscykeln :)

Ska köra igång lite One Tree Hill tänkte jag!


RSS 2.0