Som ett paket köttbullar

Fyfan ni vet när man öppnar ett paket köttbullar? Det verkligen s t i n k e r . Måste vara en av de vidrigaste lukterna som finns. Fuji ligger här i mitt knä och släpper såna mökar en efter en. Jag D Ö R !! Har lagt henne på golvet flera gånger men hon lyckas hela tiden övertala mig att ta upp henne i knät igen men en gång till så får hon fan stanna på golvet!


Jiiiiiiinsen her aj com!

Enda sedan jag skrev föregående inlägg har jag gått runt med den där jävla ångesten. Nu ska jag för i helvete klara av det här. Jag SKA få bort den där äckliga  putma hängmagen och jag SKA i de där jävla kläderna igen! Tänkte föra ett Mat- och motionsdagbok här på bloggen. Kanske det kan hjälpa mig på traven lite. Har tyvärr ingen våg men ska se om någon har en att låna ut. Skulle vara bra om man kunde hålla koll på om man går upp eller ner ;P Tills vidare får jag hålla koll på det genom att mäta midja, stuss och lår tänkte jag.

Kom gärna med lite viktminskningstips :)



Ångest

Blä nu kommer den där tjockisångesten igen. Fan vad jag ångrar alla öl- och spritdagar jag hade i somras. Eller kanske inte alla men nästan ;P Konstant supande i 3-4 månader, inte konstigt att man inte kommer i kläderna längre. Allt fyllekäk och alla sötsaker på det sen. Tog mig en titt i spegeln idag och jag fick verkligen å n g e s t . Fattar inte att jag låtit det gå så långt, ser verkligen ut som jag är gravid =/ Har försökt ta tag i det ett bra tag nu men utan att lyckas. Det går bra i typ 1-2 dagar sen går det åt helvete. Får se om det blir bättre nu när jag fått hem motionscykeln. Hoppas det iaf. SKA komma i kläderna igen! Gud vad uttjatat det där börjar bli!



På den tiden då jag kom i kläderna


Datanörd?

Kenneth kom hit med en motionscykel för några dagar sedan så idag har jag varit duktig och trampat lite på den. Men det är ju lite trist att bara sitta och cykla och eftersom jag inte har någon fungerande TV att titta på samtidigt så fällde jag ner handtagen på cykeln och satte laptopen där så jag kunde surfa samtidigt som jag cyklade. Datanördsvarning? Haha.

Sitter och tittar på One Tree Hill, lånade första säsongen av Malin för ett tag sedan. Älskar de första avsnitten :)


YES!

Sen jag slutade jobba på Gammel Tammen har jag gått och oroat mig som en galning över att inte kunna betala hyran men nu har soc satt in pengar. Gissa om jag känner mig lättad just nu!



"If you're a bird, I'm a bird"

G U D vad jag älskar Notebook. Helt klart en av de absolut bästa filmerna som finns. Ni som inte sett den, DO IT! Det är en såndär film alla måste se annars går man verkligen miste om något underbart. Var beredd på att gråta floder.

Länkar till trailern tills jag kommit underfund med hur man sätter in den direkt här
http://www.youtube.com/watch?v=S3G3fILPQAU


Hata köpa bröd på söndagar!

Då har man varit bort till affären och som tur var överlevde jag flaskpantningen. Fick be Ecaterina ringa upp och prata lite med mig för att göra det hela lite mindre pinsamt. Skämdes bara ena ögat ur mig. Det tog typ hundra år att välja bröd. HATAR att köpa bröd på söndagar, var längesen jag gjorde det så hade glömt bort hur drygt det är. Finns fan inget värre än det. Eller jo. Det är väl lite som att inte ha Coca Cola hemma eller när man ska ut på promenad med hundarna och de vägrar gå. Men tillbaka till brödet då. Fanns typ inte ett skit! Och det som fanns var antingen svindyrt eller hade ett alldeles för kort datum. Jobbigt.


Ecat
är inne på MSN och för några minuter sen hette hon


"eKKaT Julknäcke på gång"


Sa åt henne I G E N att det heter KNÄCK och att det lät som att hon var efterbliven när hon fortsatte kalla det julknäcke.


Haha
, så nu när jag tittade hade hon bytt till



HAHA
, det är väl inte ens roligt egentligen men jag tycker det är asroligt. Tror jag är lite trött.


Ska ta och diska nu, göra mig en kopp varm choklad, två ostmackor, tända lite ljus och krypa upp i soffan med hundarna och titta på "Notebook".


Julknäcke

Fick precis mess från Ecat där hon frågade

"Har du gjort julknäcke någon gång?"

"Nej" svarade jag.

"Är du säker? Vad var det du gjorde med apelsinsmak förut då?" frågade hon då.

fattade jag vad hon menade. "AHAA!! Ja, jag har gjort KNÄCK!!" Fan trodde hon pratade om något jävla knäckebröd. HAHAHAHA, fett dum hon är ibland.

Sen började hon fråga om formarna funkar för att hennes blev helt mongo när vi var små sa hon. Men haha, använder man knäckformar är det väl klart att det funkar. Hon bjöd mig på en knäck en gång. I en BULLFORM!! HAHA.

Nej juste, affären var det.


Adventsmys

Precis varit ute en sväng med hundarna, lika skönt som vanligt :) Ebba har varit här och hälsat på. Druckit julmust, lyssnat på julmusik och gjort Mozartkulor. Mums. Så lite jul- och adventsmys fick jag till slut trots att jag inte har någon adventsstake :) Laddar upp lite bilder sen.

Nu tänkte jag skrapa ihop mina sista kronor och gå bort till affären och köpa bröd och mjölk. Måste panta lite flaskor. PANTA! Hatar att panta, så jävla pinsamt. Haha.


Pippi Långstrump i godisbutiken

För några dagar sedan skrev jag att jag ville vara Pippis kompis så jag kunde låna hennes skurtofflor. Kom precis att tänka på ett annat tillfälle då jag ännu hellre hade velat vara hennes polare. I GODISBUTIKEN!! Fan blir inte ni sjukt sugna när ni tittar på det avsnittet? VARFÖR gör man ett sånt avsnitt?? :'(

http://www.youtube.com/watch?v=dffgPVyptZI

Nej nu har jag varit fast här alldeles för länge, dags att göra någon nytta.

Första Advent

Första advent men inte har man någon adventsstake :( Inget julpynt. Alla julsaker ligger kvar i Stockholm. Känns lite tråkigt, har alltid älskat att sätta upp massa tomtar, ljus, fina julgardiner och massa annat myspys men så blir det inte i år. Julmusik har jag i alla fall! Alltid något :)

Hoppas ni andra har en trevlig första advent!


Förra året


Orka rulla liksom

Haha, vet ni hur äcklig jag precis varit? Satt här i min ensamhet och blev sjukt sötsugen men har inget hemma och affärerna stänger 21. Men så tänkte jag att något måste jag väl ändå kunna slänga ihop och upptäckte att jag hade alla ingredienser till CHOKLADBOLLAR! Slängde ihop smeten men så tänkte jag "varför rulla?". Extra jobb liksom. Så jag satte mig framför datorn och började sleva i mig chokladbollssmet med en sked ur den blåa bunken. Känns som det blir extra tjockisvarning bara för att man inte rullar. Plus att man sitter framför datorn och äter. Fan vad äcklig och onyttig jag känner mig. Haha. Nej, nu ska jag dricka mer COLA!

Ensamt

Min fina älskling åkte hem för en timme sedan och jag saknar honom redan jättemycket. Jobbigt :( Har varit helt underbart att ha honom här! Känns riktigt ensamt utan honom, tur jag har vovvarna i alla fall :) Och COLA! Var tvungen att springa till grillen och köpa en flaska att trösta mig själv med.



Sovmorgon

Tog lite sovmorgon idag. Såå härligt att få sova bredvid älsklingen :)
Finns ingen frukost hemma så ska försöka väcka den där sömntutan nu så vi kan gå iväg och handla något att äta,

h u n g r i g .


Lyxfredag

Sebbe är här och stannar över natten :)
LYX ♥


Förlåt men ibland är jag faktiskt bäst.

Jag hade tur, tvättstugan var ledig. Först hoppades jag lite på att den inte skulle vara det så jag skulle slippa städa men nu när det är gjort känns det skönt.

När jag stod här mitt i sopandet upptäckte jag hur fläckigt golvet var efter Fujis kiss- och bajsolyckor. Snusk, tänkte jag men så kom jag på att jag sett en skurmopp i tvättstugan så lånade den och en skurhink. Hittade till och med Ajax allrengöring! Sen var jag tvungen att låna toalettborsten också. Tänk vad bra en tvättstuga kan vara mer än till tvätt. Fuji ville mörda både sopkvasten och skurmoppen och hon gjorde så jag lyckades spilla ut halva skurvattnet. Fan vad jag önskade att jag var kompis med Pippi Långstrump då så hade jag kunnat låna hennes de där skorna med borstar som hon åker runt på och skurar golvet med.

Juste satte till och med upp gardiner.

Ja förlåt, men ibland är jag faktiskt bäst.


Städa?

Fy, riktigt skitigt här hemma. Blir ju extra smutisigt nu när man ska få lillbebisen rumsren och måste springa ut och in hela tiden. Problemet är bara att jag inte har någon dammsugare så jag måste gå till tvättstugan och låna sopkvasten när jag ska städa. Tur att den ligger bara några steg utanför dörren. Max typ 4-5. Skitsoft.

Kanske man ska ta de där 4-5 stegen + de det tar till ytterdörren och se om tvättstugan är ledig så man kommer åt den där kvasten.


Såhär såg det ut förra gången jag sopade och då hade jag glömt ta
sovrummet så det här är en snäll bild


Natasha Bedingfield - Angel

En till bra låt. Angel med Natasha Bedingfield.
 Det var kusinvitamin Madde som tipsade mig
om den.

LYSSNA
om ni inte hört den.
Jättejättebra! :)


Ingen TV idag heller

Nej, det blev ingen TV idag heller. Cina var snäll och kom hit med sin pojkvän så han kunde koppla ihop TV:n åt mig men det gick inge bra. Får klara mig utan ett tag till, men vafan har ju inte haft TV sen jag flyttade från Stockholm till Skyttorp och det var väl ca 8-9 månader sen.

Något jag däremot inte klarar mig utan längre är COOOLAAAAAAAAAAAAAAA så det blir en liten tur till affären nu.

Du som tog mitt hjärta

Satt och pratade lite minnen med Ecat igår och så kom vi in på när vi var i Kungsträdgården och tittade på Patrik Isaksson när det var 080808. Började lyssna på lite låtar av honom och hittade en som han sjunger tillsammans med Sarah Dawn Finer. "Du som tog mitt hjärta" heter den och guudbra den är! Ni måste lyssna på den :)

Julmys

Är såå sugen på lite Julmys. Julbaka, göra massa julgodis, dricka glögg och julmust och lyssna på julmusik ♥ Tyvärr har man ju knappt några pengar. Ska kika på lite recept och se om man kanske kan göra något litet i alla fall :)

På tal om inga pengar. Kommer inte kunna köpa några julklappar! Så S K Ö N T !! Värsta bra ursäkt för att slippa slösa pengar på massa presenter som man ger bort. Varför ska man göra det?? Haa, nej jag skoja bara, fan va hemsk man är om man skulle tänka så. Faktum är att jag älskar att köpa julklappar att ge bort till nära och kära och det känns fruktansvärt jobbigt att jag inte kommer kunna göra det i år :( Man kanske ska köpa en Dubbeltriss och hoppas på en storvinst, haha ;P

Lite bilder från förra årets julbak


Småsystrarna Emma och Emelie


Utan russin ska det vara!


Saffranssnurror med vit choklad


Sjukt goda Snickerskakor


Här klipps det kola :)



Skogen

Sitter här och käkar lite frukost. Har precis varit ute med hundarna i skogen. Gick åt andra hållet idag och blev irriterad över att det kör bilar exakt överallt. Så såg jag en stig som ledde in i skogen "JAAA, äntligen!" tänkte jag och började följa stigen. Efter några meter såg man inte stigen längre. Det var bara mossa, lera, mossa, hala löv, mossa och mer MOSSA. Jag tyckte inte om mossan. Tyckte den var läskig, eller den gjorde så skogen kändes läskig. Wilda fick fnatt och började dra som en galning så jag höll på halka på löven flera gånger. Pinnar överallt. Det var inte heller någon bra promenadväg. Går aldrig in dit igen, sprang nästan sista biten för höll på att pissa på mig av rädsla. Blev lite svettigt.

 

Strejk

Bondelivet är ingen l e k ska jag tala om! Har byggt ut farmen så det finns mer plats men det tar tid att möblera om. Håller på att fylla en lada med 20 kossor men det är strejk på marknaden så kan inte köpa fler kor just nu. Hoppas de öppnar för försäljning snart igen. Adopterade Rudolf med röda mulen och sen kom en till så nu har jag två Rudolfar :)


Farmville ♥

Jag är en av de där som är pinsamt beroende av Farmville på Facebook. När mitt internet knasar brukar jag ringa eller messa Ecaterina och be henne skörda, ploga, plantera, mjölka kossor, plocka ägg och allt annat som hör bondelivet till. Ikväll tänkte jag fördriva tiden med att bygga ut min lilla farm, haha. Har proppat den överfull och det är ingen ordning alls. Titta bara hur det ser ut.


Kvällsfika

När jag gick min prommis i förmiddags blev jag sjukt sugen på en kopp varm choklad och en skiva Skogaholms limpa med ost. Sen har jag gått runt och tänkt på det hela dagen. Det slutade med att jag traskade iväg till ICA och handlade. Blev lite jobbigt när man stod och skulle välja ost, har fan inte köpt det på typ 9 månader så visste inte vilken jag skulle ta, haha. Sen kom jag på att jag inte har någon osthyvel så det fick bli skivad ost och det fanns bara två att välja på så då blev det helt plötsligt lite enklare. Gick vidare till brödet och stoppade ner Skogaholmslimpan i korgen men så fick jag syn på Sarek, alltså tunnbrödet, inte musikgruppen. Stod och kände hur galet gott det skulle vara att doppa det i chokladen istället. Ja, jag fick nästan orgasm bara vid tanken på det. Så limpan fick lägga sig bland sina vänner på hyllan igen.

Nej nu ska jag sluta lata mig framför datorn. I alla fall i några minuter, tänkte diska och sen fixa den där chokladen och mackan med ost :D


Underbart skön start på dagen :)

Idag har jag börjat morgonen/förmiddagen med att ta med vovvarna på en promenad på ca 1½ timme. Snacka om att det var skönt! Tråkigt bara att jag inte hittat någon bra promenadväg än. Hamnade på en väg som kändes perfekt men den tog slut efter ca 5 minuter =/ Saknar rundan jag brukade gå i Skyttorp när jag bodde där. Får fortsätta leta, någonstans måste det väl finnas?

Nu sitter jag och myser med vovvarna på soffan, de är så h ä r l i g a ! :) Kanske ska ta något och äta, inte hunnit göra det ännu. Haa, "något att äta", som att jag har värsta grejerna att välja på. Pasta och havregrynsgröt är det mitt välutrustade och välfyllda kök har att erbjuda.


Mys :)

Sämst kvalité med mobilen, jag vet men har inte haft möjlighet att
åka till mamma och leta efter USB-kabeln till kameran ännu :(


Mera Röj

Man kan inte annat än att älska detta spel,
undrar om Sebbe håller med ;P


Mardröm

Så, nu har jag sovit några timmar och känner mig lite bättre. Dock hade jag en jättejobbig dröm. Vaknade av att jag låg och skakade och grät. Usch. Tur att det inte var något mer än bara en dröm :)

Ska ta och hoppa in i duschen, ge vovvarna mat och gå ut en stund.






Ensam

Fy vad piss jag mår idag. Vet inte om det är vädret kanske. Spelar egentligen inte så stor roll vad det beror på, jobbigt är det i alla fall. Det värsta av allt är att det känns som om jag inte har någon alls att prata med. Kan inte ens prata med mamma längre. Känner mig så e n s a m .


Muffelituffeli

Fan, hade precis gjort mig i ordning för en prommis med hundarna så ser jag att det börjat regna! Dumma dumma. Håll tummarna för att det slutar snart, blir m o n g o av att bara sitta här. Har ju inte ens en TV. Eller har har jag men har inte lyckats koppla alla dumma kablar och skit så får inte igång den :( Kanske man ska ta och ringa fastighetsskötaren, när jag flyttade hit lovade han att hjälpa mig om jag inte lyckades själv.

Tur att det finns något så bra som ansiktsboken tråkiga dagar som denna


Röj-flaggor

Har fördrivit tiden med att spela Röj-flaggorMSN med Sebbe. Jag vet inte hur många gånger vi kört men det är ett par stycken och såhär har det sett ut nästan hela tiden. Förutom nu när vi körde sista gången, då fick han faktiskt ihop hela 12 flaggor!


Färdig!

Wöhöj! Nu ser bloggen lite trevligare ut :) Fan tog ett bra tag, blir snurrig av alla koder hit och dit men nu äntligen!

Tack Emma för hjälpen med headern!


Hmm, äta idag då..?

Då har man varit ute och gått med vovvarna en timme ca. Har känt mig så hängig och deppig de senaste dagarna så har slarvat med promenaderna. Kändes riktigt bra att komma ut lite! Lite knepigt när man har båda hundarna bara, ena vill åt ena hållet och den andra åt det andra. Eller så vägrar en av dem att gå medan den andra har jättebråttom. J i p p i e :)

Efter promenaden kom jag på att jag inte ätit någonting på hela dagen så tog Fuji med mig och traskade bort till affären för att handla mat. Träffade Carro och Cina (de jobbar båda två på Gammel Tammen där jag tidigare jobbade) som fick vänta utanför med lillbebisen. Känns som det är dags att börja ensamhetsträna henne nu. Ska nog börja lite smått med det i veckan. Snurrade runt inne på ICA men hade ingen som helst aning om vad jag ville äta. Varma mackor med ost och tomat? Wrap med någon god fyllning? Gravad lax? Laxen kändes lockande men visste inte vad jag ville äta till så skippade den. Fick syn på Risgrynsgröt och kände hur otroligt sugen jag blev på det så gröt blev det. Och lite naturgodis. Och självklart Coca Cola

Nu ska jag hoppa in i duschen och efter det ska jag äta. Får se om man har lust och ork att snygga till bloggen lite efter det :)


Wilda och Fuji ♥


Makeover

Tittade precis på första inlägget och fy vad tråkigt det ser ut. Inte för att den förra var värsta grejen men tycker i allafall att den såg mycket trevligare ut än den här. F A N, borde åtminstone ha sparat koderna för designen. Får se om jag hinner snygga till den i eftermiddag!


Baj Baj Pakkun!

Jepps, då säger vi hejdå till min gamla blogg och hej till den nya. Tog bort pakkunbloggen när jag blev arg över en grej, ångrar mig lite nu :( Brukar bli så när jag dampar, gör saker jag ångrar sen. Dumma mig. Men men, många av de senaste inläggen i bloggen handlade ju om tråkiga saker, dåliga tider osv. Får väl se borttagandet av pakkun som ett avslut på ett kapitel i mitt liv och hålla tummarna för att den här blir fylld med massa roliga och trevliga saker istället! WöHöJ!! ;)


Heddå Pakkun!!


RSS 2.0