Aajm fakking båård

Fanuttråkad jag är, ångrar att jag inte åkte på den jäävla festen :( Jajja, det är en dag imorgon med..

Hemmakväll

Inge partaaj idag, för trött. Har aldrig hindrat mig förr, måste blivit knäpp. Blir filmmys med bästaste Nikita på soffan istället! :)


Läskigt lika

"Hollywoodfruar" på TV. Fan vad läskigt lika Maria och hennes mamma är =/


Beslutsångest

Har FET jävla beslutsångest. Fest hos Marika ikväll. Suttit hemma både fredag och lördag så är bra sugen men har ingen dricka. Åka och snylta kanske? Haha. Nä, men vet fan inte om jag pallar ta mig till Gottsunda. Sen ha med Nikita dit blir nog ganska drygt. Kanske man ska köpa lite godis och bara sitta hemma och glo på film. "50 first dates" visas på TV, sett den ett antal gånger men skulle lätt kunna se den igen. Skratta lite. Och kanske gråta en skvätt. Jävla tönt. VETEFAN!! Hade tänkt börja trampa motionscykel imorgon. IGEN. Kommit igång, slutat, kommit igång, slutat. Dags att börja nu igen. Fick höra att jag var fet häromdagen. Kul?. . Åker jag och festar lär jag inte orka trampa. HJÄLP!! Fan ska jag göra? Ööh..?

Dumma mig

Nu har jag varit sådär dålig igen! Inte skrivit på ett tag, dumma mig. Har inte orkat sitta vid datorn överhuvudtaget men ska se om jag kan skärpa till mig och uppdatera lite oftare. Ikväll sitter jag och Nikita hemma i Österbybruk och tråkar. Funderar på att hoppa i säng, trött och händer ju inte ett skit ändå.

Give me a break

GUUD, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Då är det kanske bäst att skratta. Så sjukt, SJUUKT!! 

WTF..?!!

Barnkalas

Igår fyllde Emelie 8 år så det firades med barnkalas ute hos Kenneth i Stavby. Alla syskon, mamma och Peter var där så det var trevligt. Emelie hade bjudit dit en del av Malins kompisar också, haha. Blev korv med bröd, ansiktsmålning, tårta, på tok för mycket kakor, massa annat snacks och fiskedamm. När kalaset började lida mot sitt slut tog jag bussen in till stan. Självklart var den sen så jag missade tåget med en jävla minut och fick vänta på nästa en timme, yeii!

Nej, nu ska jag diska, ge Nikita mat och gå ut en sväng.

Baj baj!


Jag har varit way to bisseeey för er, närå.

Var ett tag sedan nu. Har inte varit hemma så mycket och när jag väl varit det har jag inte haft tid att blogga. Gud, vad viktig jag känner mig när jag skriver så. Riktig biissseeey womään you know! Närå. Vet ni, när jag var liten, eller yngre, kunde jag inte säga pommes frites så när jag skulle beställa det på McDonald's fick jag säga "såna där avlånga potatisar". Typ något sånt. Ajja, helt off topic bara. Är hos mamsen nu. De ska ut till min lägenhet senare så var tvungen att lämna nycklarna eftersom jag ska hjälpa Sebs mor städa ur en lägenhet.


pEaCe OuT.
Åh, nu var jag sådär HäFTiG med bokstäverna igen.


Jag och Cina på emofest förra veckan.


RSS 2.0