Jadu Younghill, ingen som vet

The Youиghıll says:

inte som justin bieber "bejbe bjebjje bje bbejbe bejb ej" uuuugh..

I den där Justin Bieber-reklamen på TV sjunger han baby-låten. Han "sjunger" Baby NIO GÅNGER under reklamen. Fu fan, vem skrev den geniala texten


Haha
, jadu..Ingen som vet.


oOSaRiiTaHOo

oOSaRiiTaHOo hette jag på Playahead när man var liten och hängde där som en idiot. Dagarna i ända. Sjukt jueh! Fast iof så sitter man väl minst lika mycket på Fääjsbook. Fejjan är bra. Fejjan loggar jag in på via luren när jag inte är vid datorn. Är jag en Fejjantorsk? Ni ser ju, det här inlägget skulle inte ens handla om Fejjan men nu gör det det ändå. Fejjantorsk.

Jag satt och funderade över varför man skrev små, stora, små, stora bokstäver en gång i tiden. Gjorde ni också det när ni var fJåRTiSaR? Tyckte man att man var cOoL när man gjorde det eller vad var grejen LiKsOM? Ingen som vet.

pEaCe OuT.


COOLAAAAAAAAAAAAAA!!

Cola, jag vill ha cola! Har den i kylen så när jag hoppar av cykeln lär jag halsa i mig hela flaskan. Eller iallafall halva, första halvan har jag redan fått i mig under natten när jag vaknat hit och dit. Får ett sånt SJUKT starkt colasug dagen efter en fylla. Intressant va? Nähäe.

Naas chillkväll med bira, kortspel och skönt folk

Nu trampas det på cykeln. Konstigt att jag sov bättre inatt och känner mig piggare idag än vad jag gjort de senaste dagarna med tanke på att jag inte kom i säng förrän runt 2

Blev kortspel och bira hos Maddepadde igår. Nikita hade jag lämnat hos Moa. Kom överens om att att hon skulle sova där så jag kunde stanna i Gottsunda över natten men hon började sakna matte för mycket så jag fick åka hem. Var hemma vid 1, skittrött. Somnade på bussen och missade hållplatsen. Ovanligt. Eller inte. Jajja, var en trevlig kväll iallafall. Skönt att komma ut och umgås med folk när man senaste tiden suttit hemma och deppat ner sig totalt.

Ännu en natt av dålig sömn

Vet inte vad det är med mig. Sovit skitdåligt inatt med =/ Vaknat flera gånger.
Ajja, nu sitter jag på cykeln iallafall, bort med hängmagen!

Fruktsallad

Ååh, längesen man åt fruktsallad. Är ju så gott. Ska göra en nu. Med Keso. En kopp te får det bli också. Men först ut med Nikita!

Soppsugen

Ikväll blev jag sugen soppa så rotade bland de gamla inläggen och hittade receptet Spenatsoppa med ägg vilket fick bli kvällens middag. Gött! :)

Nu är jag mätt och belåten och tänkte klicka Nikita lite innan jag ger henne mat och går ut en sväng.


Tjingeling!


Tråkigt

Tycker det är så jävla tråkigt att det ska vara så tråkigt att ha tråkigt.

Tycker inte ni det?


Kall natt!

Fyfan vad dåligt jag sovit inatt. Vaknade hela tiden, legat och frysit, känt mig helt jävla svag. Saknade verkligen någon att få hålla om :(

Var så trött att jag knappt kom ur sängen men tvingade mig själv upp på cykeljäveln så nu trampas det. Vågen vågade jag däremot inte ställa mig på efter helgens äventyr.

Bildbomb

Haha, nu har jag fått Cinas bilder så här kommer en bildbomb :D








Av denna bild att döma hade jag lite roligare än jag kom ihåg, haha!


Myssugen

GUUD, vad sjukt myssugen jag är idag :( Får trösta mig med lite B&J's.

Gårdagen

Jaa, gårdagen. Vilken jävla kväll, fan vad kul man hade! :D Känns verkligen idag, fan såhär sliten har jag inte känt mig på läänge. Tackade till och med nej till en whiskykväll, då är man fan bra trött.

Kvällen började hos Cina, vi gjorde oss i ordning där och tanken var att vi skulle förkröka under tiden men vi stressade som idioter båda två så hann inte dricka en droppe. Tog bussen från Österbybruk vid 17 och åkte till Gottsunda. Blev bäärs som färdkost på vägen dit. Vafan vi drack typ en varsin och efter den började jag redan känna mig påverkad, öÖöÖöH..? Knäppt. Malins kompis Axel har fyllt år så de hade fest hos faster Lottapotta. Var där en stund, kul med emoparteeej. Lyssnade på "Hits for KidZzZz", haha! Blev lite mer dricka innan vi gick över till Maddepadde en liten stund, spelade kort och sen fick vi springa till bussen som vi missde. Försökte lifta men det gick inge bra så det var bara att vänta på nästa. Båda är panka så vi ville in innan 22 för att slippa inträdet. Drog på "Etage" Därinne, ja, därinne var det roligt ;) Blev bjudna på för mycket dricka, tiggde pengar till Jack Vegas maskinerna, spelade bort en del men det var ju inte mina pengar och när jag vaknade imorse hade jag 50 kr i fickan. Inte helt fel att gå ut med nada och komma hem med 50. Flippade på en kille som kladdadeCina, hans polare fick dra ut mig i rökrummet för att lugna ner mig. Fortsatte ha kul och sen tog jag sista bussen hem till morsan och idag mår man alltså som man förtjänar.

Har inte fått bilderna från Cinas kamera ännu men här är lite från syrransemofesten.












Jävla Malin och jävla Cina

Fäään, vill att Malin ska åka hem till Kenneth så hon kan ladda upp gårdagens bilder någon gång! Sen vill jag ha tag i Cina så jag kan be henne langa över bilderna från hennes kamera också. Fast egentligen vet jag inte om jag verkligen vill se dem, hähä. Tråkigt att man inte har en egen kamera, skulle låna mammas men den glömde jag förstås där. För andra gången. Suck. Mår illa. Brukar klara mig från baksmällan men idag mår jag inge bra alls, buhu! Ska ta och göra en tonfisksallad nu tror jag, sätta mig framför TV:n och bara dega!

Soffaaaaan

Då var man hemma. Blev bara en snabbis i skogen men det var mysigt. Lite kantareller blev det iallafall :) Kul att man fått upp kontakten med mamma och kan umgås med henne igen! Ska nog lägga mig på soffan och glo på TV nu, känner mig riktigt jävla seg. Läääjter!

Vilken jävla kväll

Haha, fyfan vad kul jag hade igår. Tack Cina! Sitter i Skyttorp nu, ska åka till Österby snart. Ska plocka svamp med mamma och Peter berättar mer om gårdagen när jag kommer hem lite senare. Tjaarååååå!

Hårfärgning och städning

Sådääär, då har man kletat in håret med hårfärg. Kör en snabbstäd medan jag väntar på att få skölja ur skiten. Ser förjävligt ut här hemma! Jajja, ett glas cola och back to cleaning nu. Höörs!

Brandon Walsh och Dylan McKay

Haha. När jag var yngre tittade jag alltid på "Beverly Hills", det var ett MÅSTE. De dagarna jag gick i skolan den tiden fick mamma spela in, missade jag ett avsnitt så gick världen under. Hur som helst så har jag kikat på något avsnitt då och då när jag inte haft något bättre för mig. Så inatt, haha, drömde jag att jag hängde med Brandon och Dylan. ÖöÖööh, frisk? Inte mycket va? Sjukt. Vi hade kul iallafall.


GUD, vad jag var kär i Dylan när jag var liten, haha!


Bääjbiiiisitting

Storvreta. Barnvakt. Eller barnvakt och barnvakt. Susanne är på begravning så jag håller Marcus sällskap. Skulle hålla honom sällskap rättare sagt, han är ute och springer så datorn får hålla MIG sällskap.

Sprungit på stan med Cina och Nikita idag. Köpte lite smink. Bestämde oss för att dra ut på krogen imorgon, var typ ett år sen jag var ut sist. Ska bli kul, känner mig helt taggad. Som ett barn dagen innan julafton. Det blir naas.

U-town todäääy, yähäääy

Tränat, duschat, käkat. Smink nu sen traskar jag och Nikita
till bussen mot Gimo där vi möter Cina och åker vidare till
stan. Kään det bli lite finarää vädeer ellääääh..?!!

En av de bästa dagarna på länge!

Idag har jag haft en av de bästa dagarna på länge. Och jag har varit helt nykter! Känns underbart! Härligt att få käka middag tillsammans med familjen. Mamma och Peter skjutsade mig till Österbybruk och mamsen köpte "Ben & Jerry's" åt mig, läängeesen man käkade det men den får vänta. Proppmätt! :) Fick lite pengar till smink så imorgon drar jag till stan med Cina. Ååh, känner mig så glad idag, hoppas det fortsätter så! Tack alla underbara för en toppendag! :)

Oh no, surströmming

Buhu, mamma har bestämt sig för att äta surströmming och hon har precis öppnat burken. Inte okej! :(

Bra dag idag, tack alla snälla! ♥

Hade tur, älskade Bosse tog Nikita så nu har jag varit med mamma och c/oWillys. Äntligen hårfärg! Handlade lite annat smått och gott också men ville inte plocka på mig för mycket, hatar att behöva snylta. Tack snälla mamma! ♥ Har pratat med Cina och hon är så snäll att hon ska plocka upp Nikita hos Bosse när hon kommer till Österbybruk så jag kan stanna här på middag, blir tacos. Inte ätit det på en evighet. Malin kommer också så det blir en mysig, typ eeh..halv familjekväll :D Behöver det, känns bra. Haft en bra dag idag!

Niiiid puppysitteeeer

YES! Pratat med mamsen och hon ska köpa hårfärg åt mig, hihi! Ska ta bussen dit så åker vi till Willys. Måste bara hitta någon som kan ta Nikita men ser inte så ljust ut, alla är upptagna. Kanske man ska gå över och fråga om Bosse kan ta henne, hmhmm..

Hårfääärg, I need hårfäääärg

Har världens äckligaste utväxt, egentligen borde jag inte visa mig ute. Ska se om mamma kan köpa hårfärg åt mig, ser fan förjävligt ut. Då kan jag använda mitt löshår också. Sprungit runt med mjukisar och skabbig frilla, inte pallat bry mig men nu får det fan vara slut på det. Hähä.

Dålig natt

Usch, har av någon anledning sovit skitdåligt inatt. Vaknat hela tiden och haft en ständig oro i magen =/ Är trött som fan men tvingade mig upp på motionscykeln. "Rachael Ray" på TV, längesen man såg det. Rätt bra. Ibland :)

TA DIG UR SKITEN!!

Smärtar att se hur du faller djupare och djupare,
hur du bara släppt allt och slutat bry dig.

Blir så ledsen när jag tänker på vad som händer dig,
önskar det fanns något jag kunde göra.

VAD hände med den viljan och styrkan du en gång hade?
VAD fan håller du på med?

Hoppas du inser ditt eget värde och vilket liv du 
förtjänar att leva vilket INTE är det du lever nu.

Hoppas du skärper dig och tar tag i skiten!
Ta dig ur för helvete!

Du ska veta att jag FINNS här för DIG när du kommit på bättre tankar
och det SKA du fan göra! Bara ett samtal bort, dag som natt.

Gör mig både ledsen och förbannad att det blivit som det blivit,
jag ÄLSKAR dig och kommer aldrig sluta bry mig om dig!

Vill inget hellre än att se dig LYCKLIG,
jag tänker på och ber för dig!

Miiii want a kamäääraaaaaaaa

Fan vad jag saknar min kamera! :( Jävla idioter. Har fått lite pengar så handlade hem lite och lagade mat för första gången på länge! "Kikärtsbiffar med ugnsrostat och tzatziki", var fäätt gott jao! Ska se om man kan låna en kamera av någon, vet ej om mamma har någon hon inte använder. Määjjbyyy bääjjbyyyyy! Hoppas det iallafall, smackatackum.

Var tvungen att fråga Malin hur man stavar "maybe", mina hjärnceller är totalliiii lååååst! =/ Stackars mig! Baj baj!

Guess who's bääck?

Denna förmiddag möttes jag av en underbar syn, blickade ut över parkeringen och där stod den! Bosses bil! He's back, mii hääppiii!! Ska lämna Nikita hos Moa nu för måste åka till soc och efter det måste jag hälsa på min gamle vän.


Bajkilibajkiliii

Måndags eftermiddagen och gårdagen blev inte riiiktigt som jag hade tänkt mig, helt upp och ner nu. Var inte hemma igår så det blev inget cyklande men nu sitter man iallafall och trampar. Känns bra :)

Saknar Bosse

He leeeft miii, he fucking left miiiiii!! Bosse drog till sin bröööööwd i torsdags och jag vet inte hur länge han är borta. Fäään, saknar honom. Tror Nikita gör det med. Hon brukar springa till hans balkong och när han öppnar direkt in i köket. Han skämmer alltid bort henne med massa godsaker, haha! Lilla Bossöööö, kom hem!


On the baajk

Sitter på cykeln, tröött som fan men nu jäälar ska det brännas.

Startvikt:
X

A men lägg av

Vafäään, lampan i vardagsrummet dog, det är mörkt. Det var den sista lampan det. Alla är paj, söndertuggade. Nu har jag bara lampan i köket, den vid diskbänken. Jajja, köpa glödlampa men är ju pank. PALLANTEEE!! Jag lägger mig. GODNATT!!

"Kolla på dig själv, börja träna som förut"

Yei, jag vet att jag gått upp en hel del den senaste tiden. Jävla alkohol. Ska försöka ta tag i det nu. Det värsta är att jag fick det bekräftat av DIG av alla människor. "Kolla på dig själv, börja träna som förut". Kändes jobbigt att höra och nu när DU sagt det är det verkligen dags att ta tag i skiten. Snart avslutat en timmes cyklande. Wöhööj. Fan slutade man för? Så jävla jobbigt är det ju faktiskt inte =/

Saknar det där, saknar dig

Fredag idag, saknar att ha en mysig filmkväll med honom. Minns när han var på behandlingshemmet och hur lycklig jag var när det äntligen blev helg och vi skulle ses. Pain varje gång han skulle åka tillbaka och saknaden var stor men då kunde man iallafall trösta sig med att det bara skulle dröja en vecka innan vi sågs igen. Hur gör man nu? När saknaden gör så fruktansvärt ont och man vet att man inte kommer ses mer. Inte på det sättet iallafall. Saknar de fina "God morgon" sms jag fick varje morgon. Blev så glad av dem.

Vet inte hur lång tid det gått nu sen vi gjorde slut men mina känslor för dig är fortfarande lika starka, jag älskar dig så mycket och det gör ont att inte få vara med dig.

Blir galen

Kan verkligen inte sluta tänka på dig! Skulle göra vad som helst för att få hålla om dig just nu, för att du skulle bli min. Du skulle vara min föralltid sa du, du ville gifta dig med mig en gång i tiden, du ville bli pappan till mina barn. Vad hände? Varför blev allt så fel? Varför var jag en idiot som gjorde slut? Varför var jag en idiot som inte tog dig tillbaka när jag fortfarande hade chansen? Varför vill du inte försöka med mig igen? Göra om, göra det bättre, jag skulle göra ALLT för oss. Varför väljer du att bygga upp något nytt med någon annan? VARFÖR kan jag inte släppa? Älskar dig!

Matbloggande

FAAN vad jag saknar matbloggandet! Så trist bara att man är HELT jävla pank så kan inte handla hem och laga något. Sallad och frukt är det som gäller här nu =/

Megahögen

Fick besök av pappsen idag. Spelade lite kort. Nu är det dags att ta tag i megahögen med smutstvätt, var en evighet sen jag tvättade så det är verkligen på tiden. Inge kul men nödvändigt.


Kan inte sova..

JOBBIGT att inte kunna sova, trött som in i helvete men alldeles för många tankar som flyger runt i skallen just nu.


Varför?

VARFÖR lurar du mig? VAD får du ut av det? Du VET att jag gör allt för att få dig tillbaka, att jag ångrar att jag gjorde slut, att jag ångrar att jag inte tog dig tillbaka medan jag fortfarande hade chansen. Varför kan du inte bara säga att det är slut? Hur ska jag kunna gå vidare sålänge du säger att du älskar mig, att du fortfarande vill försöka? Problemet är att du vägrar avsluta med henne. Handlingar säger mer än ord, inte sant? Du kan inte släppa henne men varför säger du det inte rakt ut så jag får en chans att gå vidare? Sitt inte och säg att du vill ha allt med mig, att du älskar mig när du inte menar det!

Läskiiig groda :(

Fyfaaan, var ute med Nikita och såg något som gick på vägen, en stor, fet jävla äcklig padda. Blev livrädd. Blev nog den med, frös till och och rörde sig inte ur fläcken. BLÄ!!

Mamma Mia

"Mamma Mia" på TV, vet ej hur många gånger jag sett filmen men den är ju bara SÅÅ BRA!! :D

Tjockisdröm

Fruktansvärt pinsamt, fattar inte att jag berättar det men jag drömde om..

Burger King inatt!! :(


GAAAAAAAAAAAAAH!

Har lust att ställa mig mitt ute mitt i ingenstans och bara SKRIIIIKAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! Har aldrig känt såhär, känslorna för dig är ofattbara. Vet inte vad jag ska ta mig till. Skrika ute? Då skulle Österbyborna ha något att prata om. IGEN. Ingen idé, pallar inte mer skitsnack. "Nu är psykfall Nr 1. igång igen". Haa..

Memories

Haa, drygt. Varför utsätter man sig själv för detta? Lyssna på låtar som påminner om dig. Första låten jag visade dig, första låten du visade mig. Minns att jag spelade sönder "Made of Glass" med Trapt första kvällen vi träffades. Du visade mig "Jolene" med Dolly Parton. Minns att du sa "Vad söt du är" Minns att jag var lycklig som singel då men att jag kände att det var något speciellt med dig, något som fångade mig. Ville inte slänga mig in i något men snacka om att jag hoppade i taket av glädje när du ringde mig två dagar efter det :) Vi bestämde att ses igen. Och igen. Och igen. Och några gånger till. Sen var du min. Jag var lycklig. Nu sitter jag med söndertrasat hjärta.

Älskar dig
nu och för alltid!

Glömmer dig aldrig

Hur FAN gör man? HUR kommer man över den som betyder mest av allt i hela världen? Den man älskar över allt annat. Den man vill bygga upp sin framtid med, dela sitt liv med. Hur kommer man över den man vill ska vara den man gifter sig med, den man vill ska vara pappan till ens barn? Hur kommer man över tanken på att aldrig få hålla den personen i sin famn igen? HUR gör man när den personen finns i ens tankar och drömmar hela tiden?

Jag hade gjort allt för dig! Väntat på dig, gett dig tid tills du var redo men du vill inte ha mig längre. Du är med henne nu, du valde henne. Önskar jag kunde vrida tillbaka tiden och göra allt ogjort, önskar att jag aldrig lämnat dig. Hatar mig själv för det. Gör så fruktansvärt ont att veta att det är någon annan som kommer få dela det jag vill dela med dig. Att det är någon annan du kommer älska. Önskar jag kunde göra något men ditt hjärta finns hos någon annan.

Glömmer dig aldrig och jag kommer alltid älska dig Sebastian.


Hitta (N)Emo och Kriminella Sara

Var på stan igår, träffade Malin och Marika en snabbis. Kommer fram ett litet gäng pöjkar i 7-8 års åldern. Klappar Nikita och frågar lite om henne. "Asso hon har en amstaffutseende och pitbullkropp, förståruuu?". Ja, de var roliga. Frågade om hon var farlig och jag svarade att slickandet var för att hon tyckte de behövde marineras innan hon skulle äta upp dem. Plötsligt frågar ena killen "Är ni Emo? Vi blev jagade av några emos, de hade skurit sig och blödde överallt" Haha. "Aah, de är Emo, hitta Nemo, Hitta Emot" sa jag och pekade på Malin och Marika. Vilken fråga. Sen utbrister han från ingenstans "Det ser ut som du är kriminell" Haha, vilken jävla unge. Jag? Vågar ju förfan inte ens sno ett tuggummi på ICA. Närå. Eller jo, typ så illa är det faktiskt.

Klickerträning och varma määckor

Sitter on the compjuter hos mamsään. Klickat Nikita, kul att det går framåt och att det räcker med att man klickar någon enstaska gång innan hon hajar lite halvt iaf. Har slarvats en hel del vilket jag är besviken på mig själv över. Kunde kommit mycket längre men får se till att köra stenhårt nu. Sitt, ligg och skall som gäller nu innan vi börjar med något annat. Ut och pissa snuttan sen blir det varma mackor med kantarellstuvning. Morsan och Peter har tydligen vart ute in the svampforest. Gött :)

Fuck it.

Fuck life, fuck it, fuck ALLT!!


Kommer aldrig förlåta mig själv

Går inte en dag, inte en sekund utan att jag tänkerdig, inte en natt utan att jag drömmer om dig. Gör ont att tänka på de stunder vi haft och de sakerna vi skulle gjort. Det största misstaget jag någonsin begått var att lämna dig och jag kommer aldrig någonsin förlåta mig själv. Skulle göra vad som helst för att få dig tillbaka.


Mår man bra..?

Tog hem honom över natten. Fick sota för det bigtime. Han blev hämtad. Lärde jag mig? Nej. Lät honom sova över igen. Han sårar mig på alla sätt och vis och ändå skulle jag göra allt för att få honom tillbaka. Känner mig DUM som lämnade honom. Nu får jag honom inte igen. Hatar mig själv för det.

Det där jävla vildsvinet =/

Juste! När jag skulle hem idag hörde jag det där jävla vildsvinet igen =/ Kändes ännu värre denna gång eftersom det ikväll var HELT SVART, såg det inte utan hörde bara hur han stod och grymtade. Snacka om att man ökade farten. Läskiiigt :(

RSS 2.0