Fläskkotletter med ugnsbakade potatis- och morotsstavar
Hej på er! Hoppas ni har haft en bra helg såhär långt! Här är det toppen och vi har precis käkat middag. Ikväll blev det Fläskkotletter med ugnsbakade potatis- och morotsstavar och sallad. Det var riktigt gott och kan varmt rekommenderas! Köttet gjorde jag efter ett recept jag hittade i "Rutiga kokboken" och det ser ut enligt följande.
Allans japanska kotletter
4 port
4 st fläskkotletter
1 dl olja
2 msk soja
1 gul lök
1 krm svartpeppar
2 vitlöksklyftor
1 msk vinäger
1 tsk mald koriander
Lägg kotletterna i en ugnssäker form. Blanda alla ingredienser till marinaden (jag tog en extra vitlöksklyfta och hade dessutom i färskriven ingefära och kapris). Häll marinaden över kotletterna och låt dem stå ett par timmar. Vänd dem ett par gånger under tiden. Sätt in formen i 225 grader i 30 minuter.
Allans japanska kotletter
4 port
4 st fläskkotletter
1 dl olja
2 msk soja
1 gul lök
1 krm svartpeppar
2 vitlöksklyftor
1 msk vinäger
1 tsk mald koriander
Lägg kotletterna i en ugnssäker form. Blanda alla ingredienser till marinaden (jag tog en extra vitlöksklyfta och hade dessutom i färskriven ingefära och kapris). Häll marinaden över kotletterna och låt dem stå ett par timmar. Vänd dem ett par gånger under tiden. Sätt in formen i 225 grader i 30 minuter.
Kommentarer
Postat av: Jespervanessa
many thanks for your dedications to this world
Trackback