Första pluset i dagboken :(

Nej, ett plus på vågen idag och det är vägning för alla Viktklubbs medlemmar. Första gången jag måste skriva in ett plus i dagboken och det känns riktigt tråkigt. Har legat på plus till och med torsdag morgon och efter det har det sakta men säkert gått ner och igår låg jag på ett minus. Tyvärr hade det gått åt andra hållet idag igen. Jag har skött mig, hållt mig inom min kcalgräns. Fick min mens idag så jag är nästan säker på att det är den som spökar. Ändå är det svårt att låta bli att tycka det är jobbigt.

Kommentarer
Postat av: Ida

Jobbigt sånt där , men försök att inte låta det dra ner dig! Det är säkert för att du fått mens, då blukar man jag svälla upp rejält och vågen visar annat. Fortsätt i den takt du har , du är ju jätte duktig! =)

2010-03-08 @ 09:13:56
URL: http://anyway.bloggsida.se
Postat av: Anonym

kämpa på tjejen!! tycker att du är riktigt duktig och jag beundrar verkligen dig. Jag har ju försökt gå ner i vikt ett tag men vågen pendlar upp och ner hela tiden. Haha! och din blogg inspirerar mig jättemycket :-) är inne här flera gånger om dagen! kram

2010-03-08 @ 10:10:32
URL: http://javlaakne.blogg.se/
Postat av: Molly

hej sara!

vet du, jag tror att din viktuppgång är vätska, så det kommer du att kissa ut :) det är inte pga. att du har ätit fel eller så. alla pendlar i vikt :)hoppas att du får en bra vecka! kramar

2010-03-08 @ 10:32:15
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com
Postat av: Helen

Ja man lägger på sig vatten vid mens. Mitt tips är minipiller, då slipper man eländet. =)

Minus 0,6 för mig från förra veckan! Helt ok.Hur mycket mer vill du gå ner?

2010-03-08 @ 10:41:34
URL: http://deppochpeppochhopp.blogspot.com/
Postat av: malin

sånt där går verkilgen upp och ner... Nu har jag stått still i flera veckor känns det som... men jag har däremot minskat på måtten. Man måste nog verkligen tänka på att inte stirra sig blind på vågen.. jag gör det på tok för mycket... =( kämpa på bara!!! =)

2010-03-11 @ 17:01:53
URL: http://malinpsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0