Minisemla

Även vi tjockisar som försöker gå ner i vikt ska få äta en SemlaFettisdagen så jag har precis ätit en minisemla. Hemmagjord såklart. Köpta är väl goda de med. Efter att man pillat bort hälften av grädden och lekt kurragömma med mandelmassan. Nej, hemmagjord med lite grädde och mycket, mycket mandelmassa ska det vara!




Kommentarer
Postat av: Sandra

Sv. Jaa den va jättegod också, men tyvärr håller inte dem goda kakorna så länge som man vill ;) haha! Men de tipset med extra glasyr är riktigt bra vid den sortens kaka som jag gjorde. Den var Mumma! Din semla ser inte så dum ut den heller, har faktiskt en köpt som väntar på mig i kylskåpet. Fast med tanke på att jag har tränat så är jag inte alls sugen, så får se om den ens går att tugga på imorn. Kram!

2010-02-16 @ 22:35:35
URL: http://kollektion.blogg.se/
Postat av: Lina K

Håller med dej - hemmagjorda ska det vara! =) Men själv vill jag ha en stoooor semla med mycket grädde och MASSOR med mandelmassa =P

2010-02-17 @ 08:02:36
URL: http://eimk.blogg.se/
Postat av: Linda

SEr god ut! Jag avnjöt oxå en semla igår =) Tycker definitivt du ska prova göra Rocky Road, supersmarrigt godis! =)

2010-02-17 @ 08:38:58
URL: http://trueblonde.blogg.se/
Postat av: Anonym

självklart ska man få unna sig en semla även om man vill gå ner i vikt :-) Det är ju ett måste på fettis dagen. Har du inget sötsug alls kvar? Jag blir helt galen, är nog sockerberoende som fasen tror jag. för jag känner mig sugen konstant! Har du nåt tips?:)

2010-02-17 @ 10:08:45
URL: http://javlaakne.blogg.se/
Postat av: Pialotta

Men precis.. föredrar de hemmafixade oxså:-)

2010-02-17 @ 10:33:48
URL: http://kakomaten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0