Squashsoppa
Ikväll blev det squashsoppa till middag och den var riktigt, riktigt god! Denna kommer jag göra fler gånger och rekommenderar er att prova den.
2 port
141 kcal/port
300 g squash
50 g gul lök
1 tsk milda culinesse, lätt
3 dl minimjölk
1 grönsaksbuljongtärning
0.75 dl milda mat extra, 4%
Skala och hacka löken. Skiva squashen och skär den i bitar. Fräs löken i smör. Tillsätt squash, mjölk och buljongtärninrg Låt soppan koka ca 10 min. Smaksätt med salt och spiskummin. Rör ner grädden.
2 port
141 kcal/port
300 g squash
50 g gul lök
1 tsk milda culinesse, lätt
3 dl minimjölk
1 grönsaksbuljongtärning
0.75 dl milda mat extra, 4%
Skala och hacka löken. Skiva squashen och skär den i bitar. Fräs löken i smör. Tillsätt squash, mjölk och buljongtärninrg Låt soppan koka ca 10 min. Smaksätt med salt och spiskummin. Rör ner grädden.
Kommentarer
Postat av: Anna
Låter gott! Kanske man borde prova någon dag! Men vad är det som är 1 tsk i receptet?
Postat av: Mikaela
Nice sida! Hur länge har du haft din sida?
Trackback