Helkväll med Malin

Haft en riktigt trevlig kväll med lillasyster Malin idag. Åkte in till stan och käkade buffé på "China River". Satt riktigt fint =) Efter det gick vi till "Hemköp" och handlade cola och godis. Fick värsta cpgarvattacken i kassan för jag såg i ögonvrån hur en vit jävla spottloska flög ur Malins mun. Varför vet hon inte, den bara ploppade ut. Tanten i kassan som först log mot oss såg helt plötsligt jätteledsen ut. Hon gillade nog inte Malins loska. Fick lite ont i magen, tycker inte om att få garvattack när man ska betala, känns som det tar en evighet att komma därifrån och skrattet blir bara värre och värre.

I väntan på bussen frågade Malin vad jag använt på armen och så förklarade hon hur hon brukar ta sönder sin rakhyvel för att det ska bli djupare. "Jaha, jag använder en sån Venus, du vet" svarade jag. Tog ett tag innan vi insåg vad fan vi satt och disskuterade. Schyssta tips liksom, ta sönder den så blir det djupare. Tack Malin.

Efter ett tag ser vi hur någon börjar ta av sig byxorna, han ramlar på rumpan och helt plötsligt åker kallingarna av. Han verkade inte ha bråttom att få på sig byxorna igen, han satt där med bar rumpa och vi satt och funderade över varför han tog av sig kalsongerna. "Han kanske kissade på sig" sa Malin och plötsligt börjar en jättegullig gandhitant asgarva. Det såg så roligt ut när hon brast ut i världens skratt. "Och det här vädret" sa hon. Det hade ju regnat och var blött på marken.

När bussen äntligen kom steg vi på och satte oss. Nästan framme i Stavby får Malin för sig att ta fram kameran vilket slutar med att vi missar hållplatsen. Vi bestämde oss för att promenera tillbaka och det kändes faktiskt riktigt bra.

Nu sitter vi här hemma hos Kenneth och ska se på film. Vad vet vi inte ännu. Är rätt skönt att vara härute. Sebbe flyttar till Karlstad på fredag så stannar tills dess. Vet inte om jag flyttar tillbaka överhuvudtaget, ska nog säga upp lägenheten. Hur som helst har jag och Sebbe kommit överens om att avvakta lite och se vad som händer i framtiden. Tror det är bra för oss att vara borta från varandra ett tag även om det är jobbigt. Älskar honom över allt annat..

Kommentarer
Postat av: Olestella

Very nice site. Will sure visit again.

2012-06-20 @ 14:34:17
URL: http://olestella.bloglabel.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0