Räksallad

Ikväll blev det räksallad med ägg och majonnäs till middag. Gött! Använder ni er av följande har ni en riktigt god sallad med 181 kcal.

1 port

40 g räkor
56 g tomat
77 g isbergssallad
22 g gurka
55 g apelsin
1 kokt ägg
10 g fettfri majonnäs

Skala räkorna och skär upp grönsaker och apelsin. Blanda allt. Dela ägget och ha på majonnäs. Lägg ägghalvorna på salladen och njut! Servera gärna en smörgås till.



Tidigare har jag inte tyckt om att ha frukt i denna typ av sallad men
nu på senare tid har min smak ändrats rätt kraftigt och nu tycker jag
det är riktigt, riktigt gott med frukt i matsallader.


Kommentarer
Postat av: erica

brukar ha melon och äpple i sallad men apelsin va nåt nytt, de få vi prova nån gång =) har även hört päron och kiwi ska funka till både sallad och mackor(!)

2010-03-19 @ 08:22:30
URL: http://icsiam.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0