Entrecôte med ugnsrostade grönsaker, sparris och coleslaw
Idag blev det stekt entrecôte till middag. Var längesen man åt det :) Till det bev det ugnsrostade morötter, zucchini, aubergine och champinjoner samt sparris och coleslaw. Det var riktigt, riktigt gott och hela middagen innehöll endast 244 kcal :)
Coleslaw, 2 port
25 kcal/port
50 g vitkål
20 g morot
50 g lättyoghurt
3 tsk fettfri majonnäs
0.25 tsk dijonsenap
salt och peppar
Finstrimla vitkålen. Skala och riv morot. Blanda det med yoghurt, majonnäs och senap. Smaksätt med salt och svartpeppar. Låt stå någon timme, gärna över natten.
Coleslaw, 2 port
25 kcal/port
50 g vitkål
20 g morot
50 g lättyoghurt
3 tsk fettfri majonnäs
0.25 tsk dijonsenap
salt och peppar
Finstrimla vitkålen. Skala och riv morot. Blanda det med yoghurt, majonnäs och senap. Smaksätt med salt och svartpeppar. Låt stå någon timme, gärna över natten.
Kommentarer
Postat av: Anonym
ser jättegott ut :-)
Postat av: Anonym
förresten har en till fråga, låter kanske lite dumt men för en som knappt kan laga mat så.. hur gör man ungsrostade grönsaker? :P temperatur på ungen och hur länge ska dem vara inne osv? haha!
Postat av: Veronica
Det ser verkligen jättegott ut!
Postat av: josefin
Gud vad gott. Älskar rotfrukter och sånt i ugn! Och sparris <3
Postat av: jenna♥
Köttet ser jätte smarrigt ut :)
Fin blogg btw :)
Postat av: josefin
sv: tack detsamma :) <3
Postat av: jenna♥
jaa då jag har haft en bra dag :)
Har du? :D
Trackback