Parmesanlax på spenatbädd
Har precis ätit en mycket god lunch som jag garanterat kommer göra många gånger igen :) Parmesantoppad lax på spenatbädd och till det kidneybönor och majs, MUMS! Använder man sig av nedanstående ingredienser och mått får man ett innehåll på 415 kcal. Brukar inte äta bönor så ofta och hade ingen aning om att det var så mättande. Blev nästan lite för mycket så nästa gång kommer jag nog minska mängden bönor.
1 port
100 g spenat
0.75 dl milda mat extra, 4%
0.5 msk vitvinsvinäger
93 g laxfilé
14 g parmesanost
125 g kidneybönor
28 g majs
Sätt ugnen på 200 grader. Tina spenaten och rör i grädde och vitvinsvinäger. Krydda med salt och vitpeppar och lägg i en ugnssäker form. Salta laxen och lägg ovanpå spenaten. Strö över riven parmesanost och värm i ugn i ca 10-15 minuter.
1 port
100 g spenat
0.75 dl milda mat extra, 4%
0.5 msk vitvinsvinäger
93 g laxfilé
14 g parmesanost
125 g kidneybönor
28 g majs
Sätt ugnen på 200 grader. Tina spenaten och rör i grädde och vitvinsvinäger. Krydda med salt och vitpeppar och lägg i en ugnssäker form. Salta laxen och lägg ovanpå spenaten. Strö över riven parmesanost och värm i ugn i ca 10-15 minuter.
Kommentarer
Postat av: Filibabba
Det ser jättegott ut verkligen! :D
Postat av: Malin
Du har räddat min vardag!!! Jag försöker äta nyttig och bra mat, men jag har ingen inspiration till det utan det blir ofta snabbmat, men nu har jag hittat min inspiration. TACK! hade så bra!
Postat av: Alexandra
Härlig blogg du har! Gillar dina recept! :D ska testa frukostbullarna ;P
Trackback