Pain..

Blir galeeeeeeeeen. Vill bara springaaa ut och skriiiiiiiiiiikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Tårarna slutar inte rinna. Pain. Ska försöka sova lite kanske. Intervju imorgon och då är det nog bäst att vara utvilad. Hoppas på att få vakna och må BRA. Just nu känns det skit. Hur kan det som är rätt kännas så fel..? Betyder det att det inte är rätt..?

Grubbel, grubbel.

Godnatt!


Kommentarer
Postat av: Anna

Det gör ont i mig att läsa hur jobbigt du har det. Jag känner inte dig även fast det känns lite så när jag har följt din blogg ett tag. Jag kan känna igen mig i det du skriver på många sätt men vet du Sara, jag är helt övertygad om att du har gjort rätt. Du tog ett beslut och genomförde det, det var något i dig som inte klarade av att fortsätta och du vågade ta steget och säga ifrån. Vet du hur stark du egentligen är som gjorde det? Det är bara vi själva som verkligen vet vad som är rätt för oss. Ibland kan livet tyckas vara orättvist men jag tror ändå att man måste gå igenom tuffa saker för att verkligen uppskatta det som är bra. Att säga "mister du en står dig tusen åter" är inte vad du vill höra just nu men tänk på det du har i ditt liv som är bra. Jag gissar att du har familj och vänner som bryr sig om dig och värnar om dig. Du har väl ganska snart eller redan uppnått ditt mål med viktminskningen? Och då duktig och inspirerande du har varit för alla oss vk:are! Jag hade inte klarat mig utan dina roliga och lätta recept. DU verkar vara en superhärlig tjej Sara och jag önskar dig all lycka, glöm inte att du är kvinnan i ditt liv och du gör allt som känns rätt för dig.



Mvh Anna.

2010-04-27 @ 23:47:41
Postat av: Sara

Anna!



Tack för dina fina ord. Det värmer när jag läser allas kommentarer och de får mig att orka kämpa mig igenom ännu en dag. Det är skönt att veta att det finns de som bryr sig om vad andra känner. Tyvärr känns det som jag fått leva med någon som skitit i mina känslor totalt, annars hade han väl inte behandlat mig som han har gjort?



Blir jätteglad när jag får läsa att jag lyckats inspirera någon och hoppas på att kunna fortsätta med det.



Hoppas du får en underbar dag!

Tack än en gång.



Sara

2010-04-28 @ 06:43:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0